Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZÍNHÁZ

* Ma 12 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében Pintér Béla Kaisers, TV Ungarn című darabját játssza a sepsiszentgyörgyi társulat (rendező: Porogi Dorka). Csütörtökön 19 órától a nagyteremben Bertolt Brecht: A városok dzsungelében (rendező: Porogi Dorka).

* A sepsiszentgyörgyi mozgásszínház június 9-én, pénteken 12 órától a Romeo & Julia című előadást játssza a Háromszék Táncstúdióban (rendező: Uray Péter).

ZENE

Ma 16 órától az Eufónia Kulturális Egyesület a Plugor Sándor Művészeti Líceum dísztermében tartja a XVI. Ifjúsági Kamaraegyüttesek Fesztiválját.

MŰVÉSZ MOZI

Ma 16.15-től Florenze and the Uffizi Gallery, 3D (ol. dok., r. f., 95 p.); 17.00 A múmia (am. kalandf., m. sz., 110 p.); 18.00 Hannibál tanár úr (magy. dráma, r. f., 90 p.); 20.00 A múmia, 3D (r. f.); 22.00 A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja, 3D (am.-ausz. kalandf., r. f., 129 p.).

ELŐADÁS

A miklósvári Kálnoky-kastélyban kiállított háromszéki nemesi címerekről, valamint csík- és udvarhelyszéki címeres emlékekről tart előadást a címertani világnap (június 10.) alkalmából dr. Szekeres Attila István heraldikus csütörtökön 19 órától a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében.

MŰHELYFOGLALKOZÁS

A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér (Sepsiszentgyörgy, Szabadság tér 2.) kreatív műhelyfoglalkozást és interaktív tárlatvezetést szervez 3–18 évesekből álló csoportoknak június 15-ig a Networks című kiállítás kapcsán. Jelentkezni a 0736.063.924-es és a 0724.338.562-es telefonszámon vagy a studio@magmacm.ro e-mail-címen lehet. Az ingyenes műhelyfoglalkozások és tárlatvezetések időpontja és tartama – óvodásoknak és diákoknak – rugalmasan alkalmazkodik a különböző csoportok igényeihez. A foglalkozások alatt készült fotó- és videódokumentációt a Magma felhasználja népszerűsítő kiadványaiban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük