Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.15 Halálos iramban: Hobbs and Shaw (am. akciófilm, 134 perc, 3D); 17.00 A kis kedvencek titkos élete 2. (am. animációs kalandfilm, 86 perc, 3D, magyarul beszélő); 18.45 Két lépés távolság (am. romantikus dráma, 116 perc, magyarul beszélő); 18.45 Pompon klub (ang. vígjáték, 90 perc); 20.45 A Szent és a Farkas (ném.–fr. dráma, 125 perc); 21.00 Csekély esély (am. vígjáték, 120 perc, magyarul beszélő).

KIÁLLÍTÁS

Sepsiszentgyörgyön, az Erdélyi Művészeti Központban szeptember 6-ig tekinthető meg Vetró András szobrászművész kiállítása.

KÖNYVAJÁNLÓ

A wmn.hu oldal szerkesztője, Both Gabi író, újságíró az idei, 90. Ünnepi Könyvhétre és a 18. Gyerekirodalmi Napokra megjelent magyar gyerekirodalmi műveket vette szemügyre. Új sorozatunkban ezekből szemelgetünk, remélve, hogy felkeltjük vele ifjú olvasóink, illetve szüleik figyelmét.

Vagánybagoly és a harmadik Á – avagy mindenki lehet más

Bán Zsófia első mesekönyvének humoros történetei jóval túlmutatnak önmagukon, hiszen teljesen természetes módon jelenik meg a témák között az alternatív családmodell, a szegénység vagy a hajléktalanság. Igazán érzékenyítő mesekönyv, hiszen kiderül belőle, hogy „mindenki lehet más”. Nagyon fontos, hogy már gyerekkorban elkezdjünk beszélgetni a másságról is a kicsikkel, mert csak így lehet belőlük toleráns felnőtt. Ezek a történetek jó apropót adnak a hasonló témákhoz. Nagy Norbert pazar illusztrációi pedig méltó módon egészítik ki a történeteket. Hat–tíz éves korig. (Pagony)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük