Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerdán: 16.45 X–Men: Sötét Főnix (am. akció–sci-fi); 17.00 Pokémon – Pikachu, a detektív (am. kalandfilm); 19.00 (magy.–fr. dráma).

 

ELŐADÁS

Ma 16.30-kor a kézdivásárhelyi Vigadó dísztermében, A Rák Ellen A Jövőért Egyesület szervezésében Balla Ede-Zsolt vetítéssel egybekötött előadást tart Szülőföldünk szent helyei címmel.

 

FILMVETÍTÉS

* A Művészeti Karaván keretében június 20-án, csütörtökön 18 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében két alkotást nézhetnek meg az érdeklődők: „Ahonnan elindultam…” – Écsi Gyӧngyi; A kamerás emberek – Siflis Zoltán (Szabadka, Szerbia) dokumentumfilmje. A belépés ingyenes.

* Ma 19 órától, a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban díszbemutatóra kerül sor, melynek keretében a Napszállta című magyar játékfilmet vetítik, rendezője Nemes László, a Saul fia Oscar-díjas játékfilm direktora. A vetítés után beszélgetés lesz Vlad Ivanov színésszel, a film egyik főszereplőjével, akinek beszélgetőtársa Popa Anna Mária, az Andrei Mureșanu Színház igazgatónője.

 

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 18 órától, minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót várnak szeretettel.

 

HANGVERSENY

Ma 18 órától az Árkosi Kulturális Központ rendkívüli kamarazene-koncertet szervez a Bástya-házban (Sepsiszentgyörgy, Olt utca 6. sz.). Fellépnek a Brassói Egyetem zenetanszékének tanárai: Alina Maria Naucef (hegedű) és dr. Liliana Iacobescu (zongora). Műsoron Handel-, Beethoven- és Faure-művek. A koncert helyszíne:.

 

LEMEZBEMUTATÓ

Június 21-én 18 órától a IX. Rockkarácsony (2018) lemezbemutatójára várják az érdeklődőket a kézdivásárhelyi Petőfi Moziba (For You Klub). A lemezbemutató után fellép a marosvásárhelyi Kontrax együttes. A belépés díjtalan.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük