Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

GYERMEKOPERA

Ma 17.30-kor jótékonysági előadást tart a Bukaresti Gyermekopera a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében. A felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott Don Quijote című balettelőadás teljes bevételét a kommandói iskola újjáépítésére ajánlják fel. A jegy – amely tulajdonképpen adomány – 25 lejbe kerül.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Galériában mutatják be Puskás Attila Utak és ösvények – Erdélyi magyar sors című könyvét. A szerzővel Iochom István újságíró, közíró beszélget.

 

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a kamarateremben játssza Igor Bauersima norway.today (rendező: Kövesdi István) című előadását a Tamási Áron Színház.

* Az M Studio Mozgásszínház holnap 12 és 19 órától a Háromszék Táncstúdióban játssza a Romeo & Julia című produkciót Uray Péter rendezésében.

MŰVÉSZ MOZI

18.15 Csápi – Az óceán hőse (sp. anim. film, 92 p.) 18.30 Ricsi, a gólya (anim. film, 85 p., magyar szinkron); 20.00 Marina Abramovic – A távolság, ami összeköt (bra. dokf., 86 p.); 21.30 Arthur király: A kard legendája (am.–au. kalandfilm, 126 p.).

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház ma és holnap 10 és 12 órától a Tamási Áron Színház nagytermében (színpadra épített nézőtérrel) játssza Benedek Elek A só című előadását; rendező: Nagy-Kopeczky Kálmán. A jegyek előfoglalása, szervezett csoportok bejelentkezése a 0755.335.400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehetséges.

 

KIÁLLÍTÁS

Holnap 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Galériában Időutazás címmel nyílik meg Koszta Ervin egyéni kiállítása. Az alkotót és munkáit Beke Ernő helytörténész méltatja.

 

KONCERT

Holnap 21 órától Sepsiszentgyörgyön, a Tein Teaházban koncertezik a magyarországi Zaporozsec zenekar. Jegyet elővételben is lehet váltani, ára 10 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük