Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.30 Egy kutya hazatér (am. családi kalandfilm); 16.45 Asterix – A varázsital titka (fr. animációs film, m. sz.); 18.30 Mindenki tudja (sp.–fr.–ol. dráma); 18.30 Álommeló (am. romantikus vígjáték, m. sz.); 21.00 Instant család (am. családi vígjáték, m. sz.); 21.00 Alita –  A harc angyala (am.–kan.–arg. sci-fi, akciófilm).

ZENE

* Ma 18 órától interaktív kamarazene-koncertet tart a nagyváradi Thurzó Zoltán zongoraművész a sepsiszentgyörgyi Bástya-ház koncerttermében.

* Február 22-én 10 és 12 órától a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban, a Leckehangversenyek következő felvonásában a népi, illetve a reneszánsz kultúra mezsgyéjére kalauzolja az érdeklődőket dr. Filip Ignác narrátor. Jegyár: 6 lej.

KÖNYVBEMUTATÓ

Február 21-én 18 órától az Uzoni Erdélyi Lajos Könyvtár előadótermében dr. Székely Zsolt, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem docense bemutatja Felsőháromszék településfejlődése az őskortól a 17. századig című tanulmánykötetét.

KABARÉ

A marosvásárhelyi Gruppen-Hecc társulat február 22-én, pénteken 19 órától Baróton a művelődési házban; február 23-án, szombaton 17 és 20 órától Sepsiszentgyörgyön a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében; február 24-én, vasárnap 16.30-tól és 19 órától Kovásznán a művelődési központban játssza Nem vagyok egészen 100-as című előadását.

TÁNCHÁZ

Február 22-én, pénteken 20 órától újra táncház lesz a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban. Az elején Küküllő menti táncokat tanítanak a házigazdák, Melles Endre és Ádám Júlia, továbbá ezúttal is lesz énektanítás Erőss Judit vezetésével. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes. A táncház éjjel 1 óráig tart, a belépés ingyenes, a résztvevőknek váltócipőt kell hozniuk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük