Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16.30 Ralph lezúzza a netet (am. animációs családi film, 112 p.); 16.45 Asterix. A varázsital titka (fr. animációs családi film, m. sz., 85 p.); 18.30 The Upside (am. dráma, vígjáték, 127 p.); 18.45 Instant család (am. családi vígjáték, m. sz., 119 p.); 21.00 Dogman – Kutyák királya (ol. krimi–dráma, thriller, 102 p.); 21.00 Pillangó (am. életrajzi drama, 133 p.).

Hirdetés
Hirdetés

ZENE

Csütörtökön 19 órától interaktív kamarazene-koncertre hívja a közönséget a nagyváradi Thurzó Zoltán zongoraművész Sepsiszentgyörgyön a Bástya-ház koncerttermében (Olt u. 6.). A koncertsorozat következő témája: Örökségünk nyomában. Műsoron Beethoven-, Bach-, Liszt-, Grieg-, Schubert-, Chopin-, Strauss-, Bartók- és Erkel-zongoraművek.

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című előadása ma és vasárnap, továbbá 5-én, 6-án, 7-én és 8-án 19 órától látható a nagyteremben.

TÁRLAT

Az emlékezés színes álmai címmel nyílik ma 17 órakor roma festészeti kiállítás az Árkosi Kulturális Központ kiállítótermeiben, a sepsiszentgyörgyi Bástya-házban (Olt u. 6.). A Kugler Art Szalon első székelyföldi bemutatkozását megnyitja Kőszegi Edit, a budapesti Kugler Art Szalon galéria művészeti vezetője és Szebeni Zsuzsa a Balassi Intézet sepsiszentgyörgyi fiókjának a vezetője.

OLVASÓKLUB

A kézdivásárhelyi Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár február 1-ig várja azok jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy havonta egy alkalommal egy közösen kiválasztott könyv vagy téma kapcsán, kellemes környezetben megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel. Minden hónap első keddjén 17 órától lennének az olvasóklub összejövetelei. Jelentkezni a kezdivarosikonyvtar@gmail.com e-mail-címen, a 0267.363.018-as telefonszámon vagy személyesen a könyvtárban lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük