Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 11.00 A karácsony mentőakció (fr.–belg. családi vígjáték, m. sz.); 11.00 Eliot, a legkisebb rénszarvas (kan. animációs film, r. sz.); 16.15 Mary Poppins visszatér (am. musical, r. sz.); 16.30 A diótörő és a négy birodalom (am. családi kalandfilm, r. sz.); 18.30 Álommeló (am. romantikus vígjáték, m. sz.); 18.45 Űrdongó (am. sci-fi); 20.45 Aquaman (am.–au. fantasy); 21.00 Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (am.–ang. fantasy).

 

MESEKLUB

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma 11–13 óra között közös évzáró Meseklub lesz iskolásoknak és óvodásoknak (papírszínház, meseolimpia, zenés, táncos játékok, naptárkészítés).

 

INTERAKTÍV IDŐGAZDÁLKODÁS

Ha XI–XII. osztályos diák vagy, és úgy érzed, hogy az időbeosztással nem boldogulsz, vegyél részt a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban december 28-án, pénteken 10 órától tartandó interaktív foglalkozáson. Jelentkezni a 0730.600.290-es telefonszámon vagy személyesen a könyvtárban lehet. A foglalkozást Vántsa Judit tréner tartja. Helyek száma: 14 fő. A foglalkozás ingyenes.

 

SZÍNHÁZ

* A Magma kiállítótérben ma 19 órától Kettős világban (P. Magyarosi Imola egyéni előadása).

* December 29-én, szombaton 19 órától a Háromszék Táncstúdióban az M Studio Mozgásszínház a Lift című előadást játssza.

 

ZENE

Ma 19 órától a Tisztás Néptáncegyüttes szeretettel vár mindenkit a kézdiszentkereszti kultúrotthonban tartandó Karácsonyi ének című előadására, valamint az ezt követő, reggelig tartó táncmulatságra. Zenél a Tempo Band. Jegyek ára: 10 lej felnőtteknek, 5 lej 10–14 éves korig.

 

TÁNCHÁZ

December 28-én 21 órától karácsonyi táncház lesz a Tamási Áron Színház előcsarnokában. Muzsikál a Heveder, a Folker és az Üsztürü zenekar.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük