Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.30 A Grincs (am. animációs vígjáték, rom. szink.); 16.45 A Grincs (magy. szink.); 18.15 Ragadozó városok (új-zélandi–am. akció–sci-fi); 18.30 A diótörő és a négy birodalom (am. családi fantasy); 20.30 Csillag születik (am. zenés filmdráma); 20.45 Hannah Grace megszállottsága (am. horror).

 

FILMVETÍTÉS

Ma 18 órától a baróti művelődési házban vetítik Poór István filmjét, a Wass Albert-regény alapján készült A funtineli boszorkányt. Belépő 10 lej.

 

ZENE

Ma 19 órától Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház dísztermében a Nagyot tett velem Ő című zenés irodalmi esten fellép Tarjányi Krisztina Irma, Szabó Gabriella, Pethő Rebeka és Gergely Károly. Jegyár: 10 lej.

 

ELŐADÁS

* A Magyar Erdélyért Egyesület és a Bod Péter Megyei Könyvtár szervezésében december 13-án, csütörtökön 17 órától a megyei könyvtár Gábor Áron-termében a székelyudvarhelyi Bálint Huba tart előadást Árpád-házi szentek címmel.

* December 13-án, csütörtökön 17 órától a Székely Nemzeti Múzeum 1848-as alapkiállításának termében Demeter Lajos helytörténész tart előadást Forrongó Háromszék – a forradalomtól a fegyveres ellenállásig címmel.

 

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától a kamarateremben a Kaisers TV, Ungarn (rendező: Porogi Dorka) című darabot játssza a Tamási Áron Színház társulata.

* Az M Studio Mozgásszínház előadásában december 13-án, csütörtökön 19 órától a Háromszék Táncstúdióban a To_R című produkció tekinthető meg Frenák Pál rendezésében.

 

ADVENTI VÁSÁR

December 13-án, csütörtökön 16 órától a Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ szervezésében adventi vásárt tartanak a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében. A jó hangulatról a Sicton zenekar gondoskodik. Zenekarvezető Kolozsi István.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük