Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16.30 A Moromete család 2. (rom. filmdráma, 109 p.); 17.00 Góliát (svájci dráma, 85 p.); 18.30 Hannah Grace megszállottsága (am. horror, 85 p.); 18.45 A diótörő és a négy birodalom (am. fantasy, 99 perc, 3D); 20.15 Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (am.–ang. fantasy, 134 p., 3D); 20.45 Bohém rapszódia (ang.–am. zenés életrajzi film, 134 p.).

 

KÖNYVBEMUTATÓ

December 4-én, kedden 18 órakor a Vadon Egyesület szervezésében, a Székelyföldi Vadászati Kiállítás előadótermében (Bene-ház) vetítéssel egybekötve mutatják be Székely Árpád Radnai-havasok című túrakalauzát.

 

JÓTÉKONYSÁGI GÁLAEST

Negyedik alkalommal szervezik meg a Sepsi Rádió Szociális háló rovatának közönségtalálkozóját ma 20 órától a sepsiszentgyörgyi Best Western Park Hotelben.

Hirdetés
Hirdetés

EZÜST AKADÉMIA

Bedő Imre közgazdász, a Férfiak klubja alapítója (Magyarország) A férfiak különleges szerepe a családokban címmel kedden 17 órától Sepsiszentgyörgyön a Mikó-kollégium konferenciatermében, csütörtökön 16.30-tól a kézdivásárhelyi Vigadóban tart előadást.

 

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház ma 11 órától, pénteken 18 órától a kamarateremben Đorđe Lebović Az ezredik éjszaka című darabját (rendezője Zakariás Zalán); szerdán 19 órától és csütörtökön 18 órától a nagyteremben Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című produkcióját (Molnár Ferenc Az üvegcipő című drámája alapján írta és rendezte: Radu Afrim); szombaton és vasárnap 19 órától a Háromszék Táncstúdióban Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című előadását mutatja be.

Hirdetés
Hirdetés

MIKULÁS

December 5-én, szerdán, miután a város óvodásait megörvendeztette, Kézdivásárhely főterére érkezik a Mikulás, hogy csokival kedveskedjen a kisgyerekeknek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük