Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Vigadó Művelődési Házban, a Gábor Áron-bérleteseknek Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert László előadásában látható Marie Jones darabja, a Kövekkel a zsebében (rendező: Csuja László). Május 9-én, kedden 19 órától ugyanott a Városi Színház Martin Mcdonagh Vaknyugat című darabját játssza. Jegyár 15 lej (diák- és nyugdíjasjegy: 10 lej).

ZENE

Ma 19 órától szimfonikus hangversenyt tart a budapesti Liszt Ferenc Kamarazenekar a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban. Hangversenymester: Péter Tfirst hegedűművész, szólista: Fátyol Rudolf hegedűművész.

KÉZIMUNKAKÖR

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 16 órától a Háromszéki Fürge Ujjak Kézimunkakör keretében várnak minden kézimunkázni (kötni, horgolni, hímezni stb.) szerető fiatalt és időset egyaránt.

ELMARAD

Betegség miatt elmarad az M Studio két előadása: a május 8-ra meghirdetett A Jó, a Rossz és a K**va Anyád, valamint a május 12-i Jóemberek c. produkció. A megvásárolt jegyek visszaválthatók a kulturális szervezőirodában. A társulat a közönség megértését kéri.

TORTOMA

Holnap 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Művészként Iránban címmel Péter Alpár vizuális művész (Sepsiszentgyörgy) tart vetített képes úti beszámolót. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

ZARÁNDOKLAT

Harmadik alkalommal szervez és vezet zarándoklatot a katona Márton Áron nyomdokain az egykori doberdói harctérre május 18–23. között Kovács Gergely posztulátor és Ferencz Kornélia, az erdélyi Mária Rádió önkéntes munkatársa. Bővebb felvilágosítás a 0726.107.002-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük