Felhívás!

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Tein Teaházban mutatja be Kovács Levente marosvásárhelyi rendező, színházpedagógus A nimfa mosolya című regényét. A szerzővel Tulit Éva beszélget, közreműködik László Zsuzsa és Bodoni Ildikó.

* Ma 18 órától mutatják be Sepsiszentgyörgyön, a Székely Nemzeti Múzeum Bartól-termében Dimény Attila néprajzkutató, múzeumvezető A polgárosodás társadalmi és kulturális hatásai Kézdivásárhelyen (1750–1944) című könyvét.

 

ZENE

*Ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban Szőcs Botond koncertezik.

* November 27-én, kedden 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében Sárik Péter Trió és Falusi Mariann Jazzkívánságműsor magyarul című előadása tekinthető meg. Egy jegy ára 20 lej.

 

KIÁLLÍTÁS

Ma 16 órától Sepsiszentgyörgyön, a Lábas Házban Lovas öltözet és viselettörténet címmel nyílik kiállítás. Megnyitja Szebeni Zsuzsa színháztörténész, a Balassi Intézet vezetője és Nagy Zoltán történész.

 

OPERETT

Adventi operett-gálaest lesz december 15-én 17 és 20 órától Sepsiszentgyörgyön a Budapesti Operettszínház művészei, Oszvald Marika, Peller Károly és Bódi Barbara előadásában. Jegyek elővételben az Andrei Mureşanu Színház pénztáránál. Érdeklődni a 0745.589.214-es és a 0726.208.811-es telefonszámon.

 

JÓTÉKONYSÁGI GÁLAEST

Negyedik alkalommal szervezik meg a Sepsi Rádió Szociális háló rovatának közönségtalálkozóját december 4-én 20 órától a sepsiszentgyörgyi Best Western Park Hotelben. Keresztes Ildikó gálaestjén 50 lejes jeggyel lehet részt venni– egy pohár pezsgővel és vacsorával egybekötve. Jegyek kaphatók a Háromszék és a Sepsi Rádió szerkesztőségében naponta 9–15 óráig. A jegy megvásárlásával nélkülözők élelmiszercsomagjához járul hozzá.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.