Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedd: 16.30 Johnny English újra lecsap; 17.00 Libabőr 2. Hullajó Halloween; 18.30 Venomorror; 18.45 A hunter killer küldetés; 20.45 22 mérföld; 21.00 Bolti tolvajok.

SZÍNHÁZ

November 6-án, kedden 18 órától és szerdán 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében az Anna legendát játssza a sepsiszentgyörgyi magyar társulat. Rendező: Mezei Kinga.

TORTOMA

November 6-án 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Barabás Mihály ny. igazgató-tanár (Nagyajta) bemutatja Növényi ornamentika Erdővidék népi díszítőművészetének világában című könyvét. A kötet a helyszínen megvásárolható, a szerző dedikál. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

KLUBÉLET

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület hatodik spanyol társalgási klubjában a házigazda szerepét Carmen Gallardo és Miguel Paya, a Friends of environment spanyol EVS-önkéntesei töltik be. A jelenlevők elsajátíthatják a spanyol nyelv alapjait, nem formális nevelésben részesülhetnek dalok, rajzfilmek, kisfilmek és sok más módszer által. Találkozó november 6-án 18 órakor a Zöld Nap-irodában, részvételi feltétel az alapfokú angolnyelv-ismeret.

EZÜST AKADÉMIA

Kása Zoltán egyetemi professzor (Sapientia EMTE, marosvásárhelyi kar) Mi fán terem a számítógép, kell-e nekünk internet? című előadása november 6-án 17 órától Sepsiszentgyörgyön az unitárius templomban, november 8-án 18 órától Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Házban hallható.

ELŐADÁS

November 7-én, szerdán 11 órakor a lemhényi községháza tanácstermében vetített képes beszámolót tart Méder Áron vitorlázó, aki 2006 és 2009 között egy hatméteres kis vitorlás hajón egyedül kerülte meg a földet. A földkörüli szólóvitorlázásáról a honlapján (www.meder.hu) olvashatnak bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük