Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

A Tamási Áron Színházban ma és holnap 19 órától a kamarateremben Yasmina Reza: Művészet – a kézdivásárhelyi Városi Színház vendégelőadása tekinthető meg.

 

MŰVÉSZ MOZI

*Ma: 16.45 Luis és a Zűrlények (német animációs vígjáték, r. sz., 86 p.); 17.00 Luis és a Zűrlények (m. sz.); 18.15 Szelíd teremtés (fr. dráma, 160 p.); 19.00 Predator – A ragadozó (am. akciófilm, 107 p.); 21.00 Lajkó – Cigány az űrben (magyar fekete komédia); 21.00 Egy kis szívesség (am. krimi, thriller, 117 p., m. sz.).

 

FILMVETÍTÉS

Szeptember 21-én, pénteken 20 órától a Vándormozi A Viszkis című filmet vetíti a berecki művelődési központban. A belépő ára 15 lej.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 19 órától a Kinda István által sajtó alá rendezett Nagy Sándor: Kispalástos küzdelem (1887–1966) című „több mint életrajzi” kiadványt mutatják be a Székely Nemzeti Múzeumban.

 

IRODALMI VERSENY

Az Ignácz Rózsa Erdélyi Magyar Egyesület szeptember 22-én délelőtt tartja irodalmi versenyét a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében. A program: 9.30-tól Gödriné Molnár Márta köszöntőbeszéde, műsorvezető: Benedek Ildikó; 9.45–11.30-ig prózamondó verseny; 11.45-től eredményhirdetés és díjátadás. Meghívott Barabás Márton (Budapest) festőművész, Barabás Miklós arcképfestő unokaöccse, Ignácz Rózsa-rokon. Az emlékszoba megtekintése után koszorúzás lesz az emléktáblánál és a szobornál.

 

ARHITECTURA.6

Szeptember 21-én 16 órától Sepsiszentgyörgyön, a Szabadság téren megnyitják a Brassó, Kovászna, Hargita, Maros, Szeben és Vâlcea megyék építészeti alkotásait bemutató vándorkiállítás, melyet kétévente rendeznek meg a Romániai Építészkamara szervezésében, és az utóbbi két év legjobb építészeti munkáit hivatott bemutatni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük