Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.15 Alfa (am. akció–kalandfilm, dráma, 96 p.); 16.15 Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (am. zenés vígjáték, m. sz., 113 p.); 18.15 Meg – Az őscápa (am. horror–akciófilm); 18.30 Licu, egy román történet (román dokumentumfilm, 86 p.); 20.15 A kém, aki dobott engem (am. akció–vígjáték, m. sz., 116 p.); 20.30 Az ismeretlen rém (am. horror, misztikus thriller, 93 p.).

 

NYITÓKONCERT

Ma 19 órától a Kovásznai Művelődési Központban, a sepsiszentgyörgyi The Lady and the Tramps zenekar és a Brassói Opera táncosainak közös gálaelőadásával nyitják meg a 21. kovásznai városnapokat.

 

PULZART 6.

Sepsiszentgyörgyön szeptember 13–16. között tartják a pulzArt 6 – Kortárs Művészeti Fesztivált, amelynek központi témája a műhely, a foglalkozás, az élő tanulás. A pulzArt hatodik kiadása kilenc témakört fed le, kilenc műhelyfoglalkozást ajánl. Részletek a www.pulzart.ro honlapon.

 

KIÁLLÍTÁS

Pénteken 18 órakor a kovásznai Kádár László Képtárban nyitják meg Miklóssy Mária sepsiszentgyörgyi képzőművész tárlatát. A munkákat Gazda József művészeti író méltatja, fellép a Kovászna Belvárosi Református Egyházközség IKE zenekara.

 

  1. DIGITÁLIS SZÉKELYFÖLD

Erdély legnagyobb digitális fóruma, a 6. Digitális Székelyföld Konferencia innovatív ötletekkel, a digitális tér aktuális trendjeivel és megújult névvel tér vissza ezúttal Székelyudvarhelyre október 18–19. között az IT Plus Klaszter szervezésében. Ez a régió aktív vállalkozóinak, oktatóinak, önkormányzatainak és szakembereinek találkozópontja, melynek célja Székelyföld fejlesztése és korszerűsítése a technológia új lehetőségei által. Az Early Bird regisztráció szeptember 20-ig érvényes a digitáliszekelyfold.ro oldalon. Részletek a hirmondo.ro-n.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük