Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.00 Norm, az északi 2. (animáció, vígjáték, 91 p.); 16.15 Jönnek a kacsák (am.–kín. animációs film, m. sz., 91 p.); 17.45 A hűséges (belg.–fr.–holl. romantikus dráma, 130 p.); 18.00 Alfa (am. akciófilm, kalandfilm, dráma, 96 p.); 20.00 Aurora Borealis -– Északi fény (magyar dráma, 104 p.); 20.15 Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (am. zenés vígjáték, m. sz., 113 p.).

 

CSERNÁTONI BURROGTATÓ

Szeptember 15-én, szombaton rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni Burrogtatót, a hatodik éve útjára indított gépésztalálkozót. A múzeum munkatársai, magyarországi és hazai gépészszakemberek közreműködésével egész napos programot kínálnak, ugyanakkor a szakmai rész mellett az egész család számára biztosítanak elfoglaltságot. A rendezvényre visszavárják azokat a géptulajdonosokat, akik az elmúlt években már részt vettek a Burrogtatón, ugyanakkor felhívással fordulnak azokhoz, akik veterán traktorjukkal vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépjükkel bemutatkoznának, felvonulnának a rendezvényen. Kérik, jelentkezzenek szeptember 10-ig (hétfőig) a hpmuzeum@yahoo.com e-mail-címen vagy a 0746.103.796-os telefonszámon. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre. A program: 10 órakor motorindítás, szakmai tanácskozások; 14 óra: veterán traktorok felvonulása Csernáton központjában.

Színpadi programok: 16 óra: a Pakó András Férfi Dalcsoport műsora (Zenélnek: Veres Hunor és barátai; Gergely Tamás és barátai. Szólisták: Sipos Barbara és Sipos Sándor); A Bod Péter Tanítóképző villámcsődülete; 45 éves a Haszmann Pál Múzeum – kiállításmegnyitó; Égigéző – Heinczinger Mika és Fülöp Zoltán műsora.

 

ZENÉS VILÁGUTAZÁS

Csütörtökön 19 órakor a Kovásznai Művelődési Központban: a sepsiszentgyörgyi The Lady and the Tramps zenekar és a Brassói Opera táncosainak közös, zenés-táncos előadása tekinthető meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük