Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház évadnyitó előadása, A halhatatlanságra vágyó királyfi című népmese alapján készült bábjáték ma 11 órától tekinthető meg a bábszínház stúdiótermében. Az előadás rendezői: Vajda Zsuzsanna és Pilári Gábor, a pécsi MárkusZínház Blattner Géza-díjas bábművészei. A keddi évadnyitó előadást követően A halhatatlanságra vágyó királyfi bábjátékot vakációs szabadelőadásként játsszák szeptember 5-én, szerdán 18 órától és szeptember 6-án, csütörtökön 11 órától a bábszínház stúdiótermében. Jegyfoglalás a 0755.335.400-as telefonszámon (Csüdöm Eszter). A helyek száma korlátozott. Jegyeket váltani a helyszínen lehet az előadások előtt fél órával 7 lejért.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16.15 A kém, aki dobott engem (am. akció-vígjáték, 116 p.); 16.15 Meg – Az őscápa (am. akciófilm, horror, sci-fi); 18.30 Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (am. zenés vígjáték, 113 p.); 18.30 Aurora Borealis – Északi fény (magyar dráma, 104 p.); 20.30 Az ismeretlen rém (am. horror, misztikus thriller, 93 p.); 20.45 A hűséges (belg.–fr.–holl. romantikus dráma, 130 p.).

FOTÓPÁLYÁZAT

Kapj el egy jó pillanatot, örökíts meg egy jellegzetes erdélyi emléket, és fotód egy szállodaszoba falát díszítheti – sőt, még finom nyeremény is jár érte. A székelyudvarhelyi Páva szálloda és étterem újfajta megoldáshoz nyúlva, erdélyi fotósok munkáit felhasználva szeretné szállodai szobáit díszíteni. Részletek a hirmondo.ro-n.

  1. SICULUS FESZTIVÁL

Szeptember 6–8. között Székelyudvarhelyen újra útjára indul az egykori, nagy sikernek örvendő, legendás Siculus fesztivál. A versenyprogramba 11 feltörekvő erdélyi magyar zenekar nevezett be, közülük nyolc vesz részt a pénteken és szombaton délután esedékes megmérettetésen. A zsűriben a sepsiszentgyörgyi Dancs Árpád zenetanár is szerepel. Részletek a hirmondo.ro honlapon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük