Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 17.00 Licu, egy román történet (román dokumentumfilm, 86 p.); 17.00 Alfa (am. akció–kalandfilm, dráma, 96 p.); 18.45 A fa alatt (izl.–fr. fekete komédia, 89 p. ); 19.00 Aurora Borealis – Északi fény (magyar dráma, 104 p. ); 20.45 Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (am. zenés vígjáték, magy. szink., 113 p.); 21.00 Meg – Az őscápa (am. horror–akciófilm). Pénztárnyitvatartás és telefonos helyfoglalás 15 órától a 0787 526 102-es számon. Honlap: www.arta.cityplex.ro/hu.

CSERNÁTONI BURROGTATÓ

Idén szeptember 15-én, szombaton rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni Burrogtatót, a hatodik éve útjára indított gépésztalálkozót. A múzeum munkatársai, magyarországi és hazai gépészszakemberek közreműködésével egész napos programot kínálnak, ugyanakkor a szakmai rész mellett az egész család számára biztosítanak elfoglaltságot. A rendezvényre visszavárják azokat a néptulajdonosokat, akik az elmúlt években már részt vettek a Burrogtatón, ugyanakkor felhívással fordulnak azokhoz, akik veterán traktorjukkal vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépjükkel bemutatkoznának, felvonulnának a rendezvényen. Kérik, jelentkezzenek szeptember 10-ig (hétfőig) a hpmuzeum@yahoo.com e-mail-címen vagy a 0746 103 796-os telefonszámon. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre

ŐSZI SOKADALOM

Megszokott magas minőséggel, színes programmal, változatlan programpolitikávál jelentkezik idén is augusztus 30. – szeptember 2. között az Őszi Sokadalom, Kézdivásárhely városünnepe. Idén is „az értékszüret” mottóra épülő rendezvény középpontjában és központjában a kézműves és hagyományos termelők vására áll.

Szerdai program: 18.00 A Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetségének kiállításmegnyitója, Vigadó Művelődési Ház (Galéria); 19.00 Urbanizé W-Session: Jumbo, Borudvar.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük