Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

FELHÍVÁS

Az Életmentő Kupakok Egyesület rászoruló családok gyermekei számára szervez tábort július elejétől. Háromszék kilenc településéről érkező 41 gyermeknek kedveskednek néhány élménydús nappal, a kikapcsolódás összes költségét adományokból, támogatásokból teremtik elő. A szervezők továbbra is várják a felajánlásokat, az ellátás biztosításához húsra, felvágottakra és tejtermékre, gyümölcsre és zöldségre van szükségük. Aki hozzájárulna a táborozók öröméhez, adományát befizetheti az egyesület számlájára (L. A. B. Életmentő Kupakok Egyesület, RO71 RNCB 0124 1534 8820 0001 – lej) vagy átadhatja Bács Emese egyesületi elnöknek (tel.: 0755 265 752).

KIÁLLÍTÁS

* Kovásznán a következő kiállításokat lehet megtekinteni a művelődési házban: Utak lélektől lélekig címmel Bende Izabella fotókiállítása a kiállítóteremben; gyermeknapi rajzpályázat-kiállítás az Ignácz Rózsa-teremben. A Kádár László Képtárban hétfőtől péntekig látogatható a Sorsok című Csoma-tárlat (a Szentimrei Judit-díjas Péter Alpár képzőművész és a Kőrösi Csoma Sándor-díjas Ghyczy Csongor grafikusművész díjazott alkotása is megtekinthetők, a belépő 2 lej). A kiállításokra szervezett csoportok jelentkezését várják a 0762.674.516-os telefonszámon. A Gazdáné Olosz Ella Képzőművészeti Galériában a kovásznai művésznő reprezentatív alkotásaiból álló gyűjteményes kiállítás a városi könyvtár órarendje szerint tekinthető meg. A belépés ingyenes.

* A Kovásznai Turisztikai Információs Iroda kiállítótermében hétfőtől-péntekig 9-17 óra között látogatható Mráz Ferenc filmoperatőr Nepál című egyéni kiállítása. A belépés ingyenes.

ZENE

Július 8–15. között zajlik a Csíkszeredai Régizene Fesztivál, melynek nagy kihívása J. S. Bach két zenekarra, két kórusra és szólistákra írott Máté-passiójának bemutatása. Részletek a www.regizene.ro oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük