Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

ZENE

Ma 19 órától az Árkosi Kulturális Központ Bástya-termében négy Mozart-szonáta hangzik el a Brassói Transilvania Tudományegyetem Zenetagozata tanárainak (dr. Alina Maria Nauncef – hegedű, drd. Elena Mihaela Manafu – zongora) előadásában.

 

SZÍNHÁZ

* A kézdivásárhelyi Városi Színház június 12-én, kedden 19 órától tartja évadzáró előadását. Yasmina Reza Művészet című darabját Barabás Árpád rendezésében láthatják az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház színpadán berendezett stúdiótérben.

* Június 12-én, kedden 19 órától a Háromszék Táncstúdióban tekinthető meg az M Studio legújabb produkciója, a Danse Noir című táncelőadás, Barta Dóra rendezésében. Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház június 12-én, kedden 18 órától bemutatja a Bálna Béla című tengeri történetet. Ezt követően az előadás megtekinthető lesz június 14-én, csütörtökön 18 órától a Cimborák Bábszínház stúdiótermében is. Jegyeket előfoglalni a 0755.335.400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehet, vagy az előadások előtt fél órával lehet a helyszínen, a helyek száma korlátozott! A jegy ára: 7 lej.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Június 12-én, kedden 19 órakor Erdővidék Múzeumában tart könyvbemutatót Gábor Ferenc (Köröstárkány) Fekete-Körös-völgyi magyar vértanúság címmel. Házigazda: Demeter László muzeológus.

 

GOMBÁSZTÁBOR

Július 2–7. között ismét megszervezik az országban egyedülinek számító Le a kalappal! ifjúsági gombásztábort a zeteváraljai víztározó közelében. Olyan 9–14 év közötti gyerekek jelentkezhetnek, akik szívesen megismerkednének a térségünkben fellelhető gombafajtákkal. A gombaszakértőket, hobbigombászokat, erdészeket és vadászokat felsorakoztató táborba a 0729.998.259-es telefonszámon lehet jelentkezni.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük