Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

A Székely Nemzeti Múzeumban ma 18 órától Zsigmond Enikő geológus Izland, ahol az idő születik című könyvének vetítéssel egybekötött bemutatójára kerül sor az intézmény Bartók-termében. A szerzővel Dukrét Lajos, az Erdélyi Kárpát-Egyesület elnöke beszélget.

 

A SZÉPPRÓZA NAPJA

A magyar széppróza napja alkalmából a sepsiszentgyörgyi Tein teaházban ma 18 órától Bogdán László, Vida Gábor és Serestély Zalán olvas fel Szonda Szabolcs moderálásával.

 

SZÍNHÁZ

Február 20-án, kedden 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermi stúdiójában, a Városi Színház előadásában Yasmina Reza: Művészet. Érvényes a Gábor Áron-bérlet.

 

ZENE

Ma 19 órától interaktív kamarazene koncertre hívja a nagyérdeműt a nagyváradi Thurzó Zoltán zongoraművész a Bástya Ház koncerttermébe (Olt utca 6. sz.), az est témája: Szerelmes zeneszerzők – milyenek is voltak Ők igazából?! Műsoron Beethoven, Rahmanyinov-, Enescu-, Liszt-, Kodály-, Vieira-, Bartók-, Scarlatti-, Schubert-, Grieg- és Rossini-művek. A helyek száma korlátozott. Egy jegy ára 10 lej.

 

SZABLYAVÍVÁS

A Székelyföldi Magyar Szablyavívó Iskola heti két edzéssel vár jelentkezőket gyerek (9–14 év) és felnőtt (14–99) csoportba. Nyílt edzések, ingyenes kipróbálási lehetőség! További tájékoztatás az iskola Facebook-oldalán vagy a 0745.069.121-es telefonszámon.

 

INGYENES FELLÉPÉS

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház ingyenes fellépési lehetőséget kínál a helyi tanintézményeknek, amatőr csoportoknak a Szent György Napok közösségi színpadán április 27–29. között. A részvételi szándékot február 28-ig lehet jelezni a program@kultur.ro e-mail-címen, vagy a 0737.151.102-es telefonszámon. Részletes tájékoztatás a jelentkezési feltételekről a www.szentgyorgynapok.ro oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük