Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

M STUDIO

A sepsiszentgyörgyi mozgásszínház január 9-én, kedden és 12-én, pénteken a Frenák Pál rendezésében készült To_R című előadását játssza 19 órától a Háromszék Táncstúdióban. Az előadásokra az Ábel-bérletek érvényesek, helyet előjegyeztetni, jegyet vásárolni a kulturális szervezőirodában és a www.biletmaster.ro oldalon lehet (telefon: 0267.312.104).

 

KIÁLLÍTÁS

* Szerdán 18 órakor a Lábas Házban (Szabadság tér 7.) Ungvári Zrínyi Kata műkritikus megnyitja Csóka Szilárd Zsolt képzőművész kiállítását. A vendégeket Szebeni Zsuzsa, a Balassi Intézet Magyar Kulturális Központja sepsiszentgyörgyi fiókintézetének igazgatója köszönti. A kiállítás kurátora Vécsi Nagy Zoltán, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője, művészettörténész. Közreműködik Éltes Áron szaxofonon.

* A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben az In Situ 2. című csoportos kiállítás január 12-éig látogatható hétfő és ünnepnapok kivételével naponta 11–19 óráig.

 

KIÁLLÍTÁS

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban március 18-ig látogatható az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Illúzió és tükröződés című, gróf Bánffy Miklós művészi pályaképét bemutató kiállítása. A tárlat megtekintése alatt Oláh Katalin Griff című dokumentumfilmje látható.

 

ELŐADÁS

Az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének meghívására Jakupcsek Gabriella, a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja január 12-én, pénteken 19 órakor először tart motivációs előadást és könyvbemutatót Kézdivásárhelyen a Vigadó nagytermében. A beszélgetés folytatódik című előadásra, valamint a szerző legújabb, És te hogy vagy? című könyvének bemutatójára jegyek elővételben 35 lejért a Vigadó közönségszolgálati irodájában kaphatók csütörtökig 8–19, pénteken 8–15 óráig, valamint az előadás előtt egy órával.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük