Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

* Az M Studio Mozgásszínház ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban A Jó, a Rossz és a K**va anyád című előadást játssza.

 

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A három kismalac (rendező: Nagy Lázár József) című bábelőadását a Kamarateremben pénteken 11 órától szervezett csoportoknak, szombaton 11 órától és vasárnap 18 órától szabadelőadásként családoknak játssza. A jegyek előfoglalását a 0755 335 400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várják. Jegyeket váltani a helyszínen (a Kamaraterem bejáratánál), az előadás előtt egy fél órával lehetséges. Egy jegy ára: 7 lej.

 

FOTÓKIÁLLÍTÁS.

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Köntés Pincegalériában mutatják be a XVI. Nemzetközi Magyar Fotópályázat válogatott képeit. A kiállítást megnyitja Köntés Ernő és Magdó István, a Magyar Fotóművészek Világszövetségének erdélyi alelnöke.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 19 órától az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház) Murádin Beyer Katalin a Háromszéki népi építészetről című könyvét mutatják be.

* Ma l8 órakor a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében Hencz Hilda Magyar Bukarest című könyvét mutatják be. A szerzővel Farkas Réka beszélget.

TÁNCHÁZ

Pénteken 20 órától táncház lesz a Tamási Áron Színház előcsarnokában. A táncház egyórás gyimesinéptánc-oktatással kezdődik. A házigazdák Melles Endre és Ádám Júlia. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes.

KIÁLLÍTÁS

Április 7-én, pénteken 17 órakor a Kónya Ádám Művelődési Házban dr. Kécsi Kováts Judit megnyitja Gábor Éva egyéni kézimunka-kiállítását Fél életem munkássága címmel.

SZÍNJÁTSZÁS

Április 8-án, szombaton 20 órakor a gelencei kultúrotthonban, a kovásznai Pokolsár Egyesület színjátszó csoportja bemutatja Tamási Áron Boldog nyárfalevél című, háromfelvonásos színjátékát. Rendező: Gazda József.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük