Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TORTOMA

Október 3-án, kedden 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Az én Hargitám címmel Zsigmond Enikő geológus, turisztikai szakíró (Csíkszereda) tart vetítéssel egybekötött előadást a Hargita-hegység turisztikai látványosságairól, érdekességeiről. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező

 

EMLÉKNAP

A Nagy Mózes Elméleti Líceum és a Református Kollégium október 6-án, pénteken 14 órától az aradi vértanúkra emlékezik. Az ünnepségbe bekapcsolódik Kézdivásárhely önkormányzata is, a megemlékezés koszorúzással ér véget.

 

HTE-ÁLLÁSOK

A Háromszék Táncegyüttes lendületes, rugalmas és a tánc, színház iránt elhivatott személyek jelentkezését várja női és férfi táncos, valamint irodalmi titkári állások betöltésére. A női/férfi táncos feladatkör betöltéséhez előnyt jelent a néptánc szaktudás és nyitottság új mozgásformák elsajátítására, hiteles megjelenés, jó kiállás, jó állóképesség, plasztikusság, hibátlan ritmusérzék. Felsőfokú művészeti végzettség nem kötelező, de előnyt jelent a javadalmazásban. Jelentkezni folyamatosan lehet fényképes szakmai önéletrajzzal a hte@hte.ro e-mail-címen. A versenyvizsgára és próbatáncra megegyezés szerint és a jelentkezések függvényében kerül sor. Érdeklődni a 0728.085.095-ös telefonszámon lehet.

Az irodalmi titkár főbb feladatai: művészi szövegírás és fordítás, pályázati csomagok összeállításában való közreműködés, pályázatfigyelés, PR-anyagok tartalmi összeállításában való közreműködés, rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való közreműködés, online felületek kezelése (honlap, Facebook), kapcsolattartás, alapfokú titkári feladatok. Elvárások: felsőfokú végzettség, a magyar nyelv hibátlan használata szóban és írásban egyaránt, felsőfokú román- és középfokú angolnyelv-tudás, jó kommunikációs és problémamegoldó-készség, proaktív munkavégzés.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük