Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

(TÁNC)SZÍNHÁZ

* A sepsiszentgyörgyi román színház ma, március 29-én 19 órától Jurnal de România (rendező: Carmen Lidia Vidu) című előadását játssza a Művész Teremben.

* Ma, március 29-én 19 órától az M Studio Jóemberek című előadását lehet megtekinteni a Háromszék Táncstúdióban, Bezsán Noémi rendezésében. Az előadásokra az Ábel-bérletek érvényesek.

ELŐADÁS

Ma, március 29-én 10 órától a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Sepsiszentgyörgyi Kihelyezett Tagozatának Bibó István-termében nyilvános, természettudományos előadást tart Bíró László Péter  (Repülő ékszerek: lepkeszárnyak a biológia és fizika között) és Incze Réka (A radioaktivitás környezeti és egészségügyi vonatkozásai Kovászna megyében).

CSEREBEREKLUB

A Kónya Ádám Művelődési Ház Hobby Cserebere Klubjába ma, március 29-én 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt.

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház A rest legényről című bábelőadását csütörtökön és pénteken 10 és 12 órától a Háromszék Táncstúdióban láthatja a közönség. Helyfoglalás, csoportos jelentkezés a 0755 335 400-as (Csüdöm Eszter) telefonon. Jegyet váltani az előadás előtt fél órával lehet a helyszínen 7 lejért, kísérő pedagógusoknak ingyenes.

KÖNYVBEMUTATÓ

Március 30-án, csütörtökön 18 órától mutatják be a Székely Nemzeti Múzeumban Fehér János Az olaszteleki Daniel-kastély és 17. századi falképei című kötetét, amely 2016-ban jelent meg az olaszteleki Daniel Kastély Egyesület kiadásában.

MOZI

Szerdán 18 órakor Szépség és a szörnyeteg 3D (am. musical, román felirat, 123 p.); 18.15 Az ismeretlen lány 2D (belg. filmdráma, rf, 113 p.); 20.30 Élet 2D (am. sci-fi, rf, 103 p.); 20:45 A szobalány 2D (dél-kor. romantikus dráma, rf, 141 perc).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük