Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TORTOMA ÖNKÉPZŐKÖR (536.)

Ma 19 órától, az évzáró találkozón, a Baróti Művelődési Ház Bodosi Dániel-termében Székelyföld 1000 arca címmel közönségtalálkozóra és könyvbemutatóra kerül sor. Meghívottak: Deák András és Szőcs Szilárd, a kisfilmek ötletgazdái és a Székelyföld 1000 arca – Erdővidék című könyv szerzői, illetve Demeter László, a kötetet megjelentető Tortoma Könyvkiadó igazgatója.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Hamupipőke három kívánsága (magy. besz., norvég családi film), 16:00 A csillag (rom. besz., am. animációs film), 17:30 Fiú a mennyből (svéd–francia–finn–dán thriller), 17:45 Avatar 2. – A víz útja (mag. besz., am. sci-fi), 19:45 Avatar 2. – A víz útja, 21:15 A menü (magy. besz., am. horror-vígjáték).

SZÍNHÁZ

Szerelem, intrika, politikai cselszövések és elmés szócsatározások teszik rendkívül mozgalmassá Shakespeare Sok hűhó semmiért című komédiáját, melyet szerdán, december 21-én 19 órától mutat be a Tamási Áron Színház társulata Kiliti Krisztián rendezésében. A következő előadásra december 23-án, pénteken 19 órától kerül sor ugyanott.

KONCERT

* A Vigadó Művelődési Ház szervezésében, ma 19 órától, az Old Bumeráng zenekar adventi koncertjén vehetnek részt az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház dísztermében.

* Ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban karácsonyi koncertet tart a MoniAcustiqe együttes és meghívottja, Fazakas Albert. Jegyek az eventim.ro oldalon vásárolhatók. Érdeklődni a 0754 572 887-es telefonon.

KÖNYVBEMUTATÓ

December 21-én, szerdán 19 órakor az Árkosi Kulturális Központban bemutatják Kincses Károly: Kézdivásárhelytől Hollywoodig. André de Dienes élete és fényképei című kötetét. A könyvet a szerző betegség miatti távollétében Imreh István, a Kovászna Megyei Művelődési Központ vezetője ismerteti, amelyet vetített képes életútismertető követ.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük