Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

HŐLÉGBALLON

Ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Kamaratermében a Hőlégballon című, az alkotók által kortárs zenei kordokumentumként meghatározott produkcióra várja a közönséget Klárik Attila szövegíró, Márton Lóránt zeneszerző-énekes, valamint a dalokat hangszerelő Gáspár Álmos gitáros és zenésztársaik. Az önkritikáról, (ön)iróniáról, tudatosságról és az időtálló emberi értékek újrafelfedezéséről szóló Hőlégballon című előadás 12 önálló, alternatív zeneszám révén tart görbe tükröt a mának Közép- és Kelet-Európa sajátos díszletébe ágyazva.

KONCERT

Ma 19 órától az Árkosi Kulturális Központban (Sepsiszentgyörgy, Zeneház, Olt u. 6. sz.), a Graiu folk fúziós zenekar – Alina Ciolcă (ének), Mac Marian Aciobăniței (gitár) és Adrian Chepa (ütőhangszerek, basszusgitár, dob) – előadására kerül sor. Műsoron dojnák, rituális dalok, spirituálék, betyár balladák, börtön blues-ok, szerelmes dalok, táncdalok, rabszolgadalok és gospelek. A koncertre egy jegy ára 20 lej.

TORTOMA ÖNKÉPZŐKÖR (536.)

Kedden 19 órától, az évzáró találkozón, a Baróti Művelődési Ház Bodosi Dániel-termében Székelyföld 1000 arca címmel közönségtalálkozóra és könyvbemutatóra kerül sor. Meghívottak: Deák András és Szőcs Szilárd, a kisfilmek ötletgazdái és a Székelyföld 1000 arca – Erdővidék című könyv szerzői, illetve Demeter László, a kötetet megjelentető Tortoma Könyvkiadó igazgatója. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:00 Hamupipőke három kívánsága (magy. besz., norvég családi film), 16:00 A csillag (rom. besz., am. animációs film), 17:30 Fiú a mennyből (svéd–francia–finn–dán thriller), 17:45 Avatar 2. – A víz útja (mag. besz., am. sci-fi), 19:45 Avatar 2. – A víz útja, 21:15 A menü (magy. besz., am. horror-vígjáték).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük