Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MOZIK ÉJSZAKÁJA

A sepsiszentgyörgyi Művész Moziban ma 19 órától az Európai Mozik Éjszakája nemzetközi rendezvénysorozat keretében levetítik a Még egy kört mindenkinek című dán–svéd játékfilmet. A vetítést követően beszélgetés lesz a filmről Pieldner Judit esztétával és Tamás Dénes íróval, a nézőknek piknikkel is kedveskednek. A részvétel ingyenes.

KIÁLLÍTÁS

* Ma 17 órától a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Házban Vetró-Bodoni András képzőművész megnyitja a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetsége tagjainak közös, Petőfi 200 című képzőművészeti kiállítását. Közreműködnek: Tánczos András informatikus mérnök, aki Petőfi-verseket szaval, és gitáron játszik Buzogány-Csoma István unitárius lelkész.

* Ma 17 órától az Árkosi Kulturális Központban sor kerül az OutsiderART – fogyatékkal élő művészek nemzetközi képzőművészeti kiállításának 12. kiadására. A kiállítás bemutatja az ez évi versenyre beérkezett alkotásokat, ugyanakkor a díjazott művészek átveszik díjaikat. A rendezvény az Írisz Ház keretén belül működő United by Music együttes koncertjével zárul.

DIÁKSZÍNPAD

Ma 10,30-tól és 13,30-tól a Tamási Áron Színház nagytermében a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad bemutatja Madách Imre: Az ember tragédiája című előadását. Rendező: Molnár János.

ELŐADÁS

December 11-én, vasárnap 17 órától a kézdivásárhelyi evangélikus templomban (Dózsa György u. 10.) Müller Loránd sepsiszentgyörgyi református lelkész tart előadást Hogyan éltem meg az El Camino?-t címmel.

KONCERT

December 10-én, szombaton 21 órától Sepsiszentgyörgyön, a Szimplában koncertezik a magyarországi Bohemian Betyars zenekar.

ÜNNEPVÁRÓ

Kézdivásárhelyen december 10-én, szombaton 10 órától ünnepváró kézműves vásárra várják az érdeklődőket a Borudvarba, ahol a Háromszéki Kézműves Egyesület tagjai állítják ki termékeiket. A rendezvényen fellép az Antanténusz Egyesület gyerekcsapata.

* A sepsiszentgyörgyi református vártemplomnál december 11-én, vasárnap 15 órától kézműves vásár lesz. Fellépnek: a Tekergők kisegyüttes, Kézenfogva, a Református Kollégium gyermekkórusa, a presbiteri kórus, a vártemplomi ikések.

KARÁCSONYI HANGVERSENY

A Pro Musica Kamarkórus a sepsiszentgyörgyi Szent József-templomban december 11-én, vasárnap a 10 órás szentmisén énekel, a mise után pedig rövid karácsonyi koncertet ad. Karmester: Sipos Zoltán.

M STUDIO

December 10-én, szombaton 19 órától a Háromszék Táncstúdióban romeo@julia.com című előadását játssza a társulat. Koncepció, koreográfia: Fren_Ák, korhatár: 18+.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük