Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

Október 29-én, szombaton 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében a Jógyerekek képeskönyve (r. Hegymegi Máté) című előadását játssza a helyi magyar társulat. Korhatár: 18+.

ONLINE ELŐADÁS

A budapesti Madách Színház és a sepsiszentgyörgyi Liszt Intézet online előadás megtekintésére hívja az érdeklődőket. Szép Ernő Emberszag című drámai naplója a szerző azonos című önéletrajzi regénye és versei alapján készült. Az előadás megtekintéséhez regisztrálni kell október 28-án 12 óráig az mkk@mkk.ro e-mail-címen. A bejelentkezők november 2-áig megkapják az egyedi megtekintési linket, amellyel november 4-én 19 órától egy 48 órás időablakban tekinthetik meg az előadást.

ZONGORAKONCERT

Október 30-án, vasárnap 11 órától a nagyajtai unitárius vártemplomban A zene csodálatos világa címmel Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész koncertezik.

HANGVERSENYÉVAD

A Budapesti Fesztiválzenekar Kamarazenei Műhelyének hangversenyére október 30-án 19 órától kerül sor a Tamási Áron Színház nagytermében. A hangversenyen közreműködik: Gál-Tamási Mária (hegedű), Gál-Tamási Anna (hegedű), Polónyi István (brácsa), Liptai Gabriella (cselló). A teljes árú jegy 30, a kedvezményes 15 lej.

ÜVEGHANG AKADÉMIA 7.

Folytatja zenei oktatássorozatát a sepsiszentgyörgyi Liszt Intézet, amelynek meghívottja a Kaganovskiy Duó lesz. Az előadásra október 28-án 18 órakor a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban kerül sor. Téma: a hegedű művészete, egy újfajta virtuozitás születése, a hegedűkészítés alapjai, történelmi háttere, és gyakorlati bepillantás műhelytitkokba: egy Artur Kaganovskiy által készített hegedű, brácsa és cselló bemutatása, valamint összehasonlítása egy 1720-as Carlo Antonio Testore-hegedűvel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük