Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

BÁBSZÍNHÁZ

Ma 11 órától a társulat stúdiótermében Ha Szent György lehetnék… (ajánlott életkor: 6+) című zenés, maszkos bábjátékot játssza a Cimborák Bábszínház. Érdeklődni, jegyet foglalni a 0755.335.400 (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehetséges. Egy jegy ára 10 lej.

HÓNAP MŰTÁRGYA

Ma 17 órától kerül közszemlére a Székely Nemzeti Múzeum október hónapi műtárgya Sepsiszentgyörgyön, a Lábasház földszinti termében. A történelmi gyűjteményből kiválasztott műtárgy az Ezredéves Országos Kiállítás témájára épülő kamarakiállítás részeként látható, melynek kurátora Tóth-Bartos András történész. Ma 16 és 19 óra között ingyenesen tekinthető meg a Lábasház Pincegalériájában Gerber Pál Ami lehúz és ami fölemel című tárlata, illetve az emeleti termekben a tavalyi Székelyföldi Grafikai Biennálé fődíjasának, Mettrai Pongchomporn thaiföldi képzőművésznek a kiállítása is.

ZONGORAHANGVERSENY

Ma 18 órától rendkívüli zongorakoncert lesz az Árkosi Kulturális Központban (Sepsiszentgyörgy, Olt utca 6. sz.). Fellép Nicolae Dumitru bukaresti zongoraművész. Egy jegy ára 20 lej.

XVII. DÉNES ISTVÁN-EMLÉKTÚRA

A baróti Elveszett Világ Természetvédelmi, Turista és Barlangász Egyesület idén is megszervezi a Dénes István-emléktúrát. Az október 29-re tervezett emléktúra úti célja: Ürmös–Tolvajos cseppkőbarlang–Alsórákos. Túravezető: Urák János. Találkozó 8.30-kor Ürmös központjában. A túra gyalogos részének becsült hossza 19 km, alkalmas időjárás esetén szalonnasütésre is sor kerül. Minden korosztály képviselőit várják, a 14 éven aluliak csak felnőtt kísérő társaságában vehetnek részt. A részvételi szándékot előzetesen Demeter Zoltánnál, a 0746.089.140-es telefonszámon kell jelezni.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük