Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

PULZART

Ma kezdődik a 8. PulzArt Kortárs Művészeti Fesztivál. A program: 17.30-tól a Zamat Caféban közönségtalálkozó Szvoren Edina magyarországi íróval (ingyenes); 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében koncert: Fazer (DE), jegyár: 40/20 lej; 20 órától a Cimborák Bábstúdióban a Strangeface Theatre Company Spaced című bábelőadása (UK), jegyár: 22/11 lej; 20.30-tól a Háromszék Táncstúdióban az iráni szerző, Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabja Pálffy Tibor előadásában, jegyár: 22/11 lej; 22 órától a Zamat Caféban Vinyl Selection Dobrival (ingyenes). Az előadásokra jegyeket a városi szervezőirodában és az eventim.ro oldalon lehet váltani.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes Rézhúron című előadását a XIII. Székelyföldi Napok részeként ma 19 órától a sepsibükszádi kultúrotthonban, pénteken 19 órától a köpeci kultúrotthonban és szombaton 18 órától a Kovásznai Városi Művelődési Házban játssza.

GITÁRKONCERT

Ma 18 órától a Játék és tűz című rendkívüli gitárkoncertre kerül sor az Árkosi Kulturális Központban (Bástya-ház, Sepsiszentgyörgy). Fellépnek Alexandra Petrișor és Dragoș Horghidan gitárművészek (Duo Kitharsis). Egy jegy ára 20 lej.

KIÁLLÍTÁS

Október 14-én, pénteken 17 órakor a kovásznai Kádár László Képtárban Lénárt Tamás művészettörténész megnyitja a csernátoni V. Ika Alkotótábor tárlatát. Közreműködnek: Demeter Anasztázia és Demeter Miklós (udmurt népzene) és az ozsdolai gyermek furulyacsoport.

KORTÁRS DRÁMÁK

A sepsiszentgyörgyi Szimpla is bekapcsolódott az Okuláré Projektbe. Október 14-én 19 órától a résztvevők három egyfelvonásos drámát olvasnak fel, várják a kortárs irodalmat kedvelőket. Az előadást kerekasztal-beszélgetés követi, az est végén a közönség a kedvenc szövegét is megszavazza.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük