Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerdán 16:00 Avatar, r. f. am.-an. kalandfilm, 16:30 Avatar, m. b., 19:00 Miután boldogok leszünk, r. f. am. romantikus dráma, 19:30 Ahol a folyami rákok énekelnek, m. b. am. dráma, 20:45 Beugró a paradicsomba, r. f. am. romantikus vígjáték.

KONCERT

Ma 18 órától rendkívüli kamarazene-koncert az Árkosi Kulturális Központban (Sepsiszentgyörgy, Olt u. 6. sz.). Fellépnek a brassói egyetem zenetanárai: Alina Nauncef (hegedű) és Anca Preda (zongora).

ELŐADÁS

Ma 19 órakor a Plugor Sándor Művészeti Líceum B. Angi Gabriella-drámatermében lesz látható az Osonó Színházműhely Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadása (r. Fazakas Misi).

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától kerül sor a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében Gazda József Miért is éltem? című könyvének bemutatójára. A szerzővel legújabb könyvéről, illetve az új kiadásban megjelent, Mindenek mestere című munkájáról Kiss Jenő nyugalmazott könyvtárigazgató beszélget. A helyszínen megtekinthető lesz a Gazda-testvérek, László, József és Klára könyveiből rögtönzött kiállítás is.

BIENNÁLÉ

Október 5. és 7. között zajlik Sepsiszentgyörgyön és Csíkszeredában a 7. Székelyföldi Grafikai Biennálé. Ma 17 órától Vargha Fruzsina alpolgármester, művészettörténész megnyitja a 6. biennálé fődíjasa, Mettrai Pongchomporn thaiföldi művész egyéni kiállítását Sepsiszentgyörgyön a Lábasházban. 19 órától A madár él / Baász Imre tanútörténetek és a nyomtatás gondolata című kiállítás megnyitója a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben. A kiállítást Miklósi Dénes és Koter Vilmos képzőművészek, valamint a Magma munkatársai rendezték. Október 6-án, csütörtökön 17 órától a biennálé hivatalos megnyitóján és díjátadó ünnepségén vehetnek részt az érdeklődők az Erdélyi Művészeti Központban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük