Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Lightyear (magyarul beszélő, am. animációs film), 16:15 Minyonok: Gru színre lép (románul beszélő, am. animációs film), 18:00 Jurassic World: Világuralom (magyarul beszélő, am. kaland-akciófilm, 18:15 Richard király (magyarul beszélő, am. dráma), 20:45 Fenevad (magyarul beszélő, am. thriller), 20:45 A barlang (ol.–fr.–ném. dráma).

KIÁLLÍTÁS

* Incze Mózes (sz. 1975) baróti születésű festőművész kiállítása szeptember 24-ig tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban. Nyitvatartás: keddtől péntekig 10–18, szombaton 11–18 óráig.

* Albert Levente képzőművész Metaformák című kiállítása szeptember 8-áig látható Sepsiszentgyörgyön, a Lábasházban. Nyitvatartás: hétköznapokon 9–16, csütörtökön 9–19, hétvégén 10–14 óráig.

ISTVÁN, A KIRÁLY ROCKOPERA

Idén is látható lesz augusztus 20–24. között Sepsiszentgyörgyön az István, a király székelyföldi nagyprodukció a Sepsi Arénában. Jegyek még korlátozott számban kaphatóak a 22-i, 23-i és 24-i előadásokra a városi kulturális szervezőirodában, valamint a www.eventim.ro weboldalon.

IRODALMI PÁLYÁZAT

Neked mi a kézdivásárhelyi történeted? címmel hirdet irodalmi pályázatot a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet. Két szabály van: a történetek nem lehetnek hosszabbak 100 szónál, és valamilyen módon Kézdivásárhelyhez kell kapcsolódniuk. A cím és az írásjelek nem számítanak külön szónak, az igekötők és a névelők viszont igen. Lényeges még, hogy a műnek eredetinek kell lennie. A beérkezett munkákból plakátkiállítást szerveznek. A pályázaton bármely korosztály részt vehet. A pályaműveket az office.kvisz@gmail.com címre várják (név és elérhetőség megadásával), beküldési határidő: 2022. augusztus 21., éjfél.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.