Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Ma 16 órakor A mogyoró-meló 2., r. sz., 16.15 Az Emoji-film, r. sz., 18 órakor Barry Seal: A beszállító, r. f., 18.15 Țara Moartă (román történelmi dokumentumfilm, 20 órakor Annabelle 2: A teremtés, r. f., 20.30 RAID – A törvény nemében, r. f.

MÚZEUM

Ma 9-től 21 óráig ingyenesen látogatható a Székely Nemzeti Múzeum legújabb időszakos kiállítása.

LOVASTÁBOR

A héten zajló benedekmezői lovastáborban (középhaladó és haladó csoport) ma 15 órától Bács István előadása: Székelykapuk és kopjafák eredete, motívum-világa (elmélet és gyakorlat), 17 órától lovas foglalkozás, 20 órától Ki mit tud? – interaktív est.

SZÍNHÁZ

Ma 19 órai kezdettel a Magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház (MKUK) a Kié ez az ország? és a Halottak napjától Virágvasárnapig című darabot játssza a kovásznai művelődési központban.

KONCERTSOROZAT

Szőcs Botond, a brassói Transilvania Egyetem III. éves zongoristája ma 18 órától az illyefalvi református vártemplomban, pénteken 18 órától a kilyéni unitárius templomban, vasárnap 14 órától a sepsiszentkirályi unitárius templomban lép fel.

KIÁLLÍTÁS

* A hétvégén zajló kovásznai városnapok előszeleként ma 17.30-tól a Katrosa Vadászegyesület vadásztrófea-kiállítása nyílik meg a művelődési ház klubtermében, 18 órakor nyitják meg Mikola Zoltán kovásznai fényképész egyéni kiállítását a kiállítóteremben.

* Ugyancsak a városnapok keretében, a Kádár László Képtárban pénteken 18 órakor nyílik meg Deák M. Ria és Deák Barna közös kiállítása. A tárlatot Gazda József műkritikus méltatja, közreműködik a Kovászna II. Vajnafalva Református Egyházközség Hozsanna Kamarakórusa, karvezető: Gyerő Katalin.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük