Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerdán 16:00 A mogyoró-meló 2., r. sz., 16:15 Az Emoji-film, r. sz., 18:15 Annabelle 2: A teremtés, r. f., 18:30 Anyák elszabadulva, r. f., 20:30 Barry Seal: A beszállító, r. f., 20:45 Greetings from Fukushima, m. f.

LOVASTÁBOR

A héten zajló benedekmezői lovastáborban (középhaladó és haladó csoport) ma 15 órától dr. Szász István Endre előadása – A ló anatómiája címmel, 17 órától pedig lovas foglalkozás lesz. 20 órától szablyavívás oktatás a Székelyföldi Magyar Szablyavívó Iskola közreműködésével

KONCERT

Szerdán 19 órától a Székely Nemzeti Múzeum kertjében fellép a budapesti Premecz Mátyás Organ Trio jazz formáció.

SZÍNHÁZ

Augusztus 30-án és 31-én, szerdán és csütörtökön 19 órai kezdettel a Magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház (MKUK) a Kié ez az ország? és a Halottak napjától Virágvasárnapig című darabot játssza a kovásznai művelődési központban.

PULZART

Elkezdődött a kortárs összművészeti fesztivál előadásaira szóló jegyek árusítása a sepsiszentgyörgyi kulturális szervezőirodában (hétfőtől csütörtökig 9–16 óra, pénteken 9–13 óra között – Szabadság tér 1., tel.: 0267.312.104), valamint www.biletmaster.ro honlapon. A jegyek ára idén 7 és 30 lej között mozog, a diákigazolványt, nyugdíjszelvényt felmutató nézők kedvezményben részesülnek.

OPERATÚRA ERDÉLYBEN

A Magyar Állami Operaház egyik legnagyobb vállalkozása a Kárpát-Haza OperaTúra, melynek első részében, 2017. szeptember 4. és 21. között Erdély és Partium nyolc városába juttatja el két nagyszabású produkcióját. Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Demokrácia-központ hálózata segítséget nyújt az online jegyvásárlásban. A Kárpát-Haza OperaTúra sepsiszentgyörgyi helyszíne: Sepsi Aréna, az Oltmező utcában. Szeptember 4-én 19 órától Erkel Hunyadi László című operája, 5-én 19 órától Lehártól A víg özvegy látható.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük