Felhívás!

Ajánló

SZÍNHÁZ

* A Cimborák Bábszínház Részeg halottakat nem szolgálunk ki! című kirakat-előadást ma és holnap 21.22-tól játssza. A Szabadság téren felépített nézőtér 21 személyes, ezért ajánlott előre jegyet foglalni a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél. Egy jegy ára 10 lej.

* Ma 19 órától a kamarateremben Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Kártyások (r.: Zakariás Zalán) című előadását játssza a sepsiszentgyörgyi magyar társulat.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Encanto (magy. besz., am. animációs film), 17:00 Hol van Anne Frank? (bel.–fr.–holl.–izr. animációs film), 18:30 Downton Abbey: Egy új korszak (magy. besz. ang. dráma), 19:00 Keserédes (magy.–rom. dokf.), 20:45 Doktor Strange az őrület multiverzumában (magy. besz. am. akciófilm), 20:45 Doktor Strange…

KABARÉ

Május 27-én, péntek 19 órától a Kabaré a Holnap városából című produkcióra várják a nézőket a Vigadó Művelődési Házba. Kabaréjelenetek, anekdoták, sanzonok, kuplék és híres magyar filmek legendás színészeinek örökzöld betétdalai idézik meg azt a világot, amikor még volt min nevetni, és együtt dúdolni a sarki fűszeressel a korszak legnagyobb slágereit. Fellépnek: Kolcsár Katalin, Székely Zsejke, Plesa Róbert, Rigmányi István énekművészek, Gyenge Zoltán Balázs hegedűművész, Kolcsár Péter zongoraművész. Konferanszié Varkucs Róbert.

A műsort összeállította Plesa Róbert és Sorbán Attila. Egy jegy ára 20 lej.

A HÓNAP MŰTÁRGYA

Ma 17 órától a sepsiszentgyörgyi Lábasházban mutatják be Egy korszak lenyomata. Válogatás Szigetvári Ferenc fotóhagyatékából című katalógust bemutatására és a Székely Nemzeti Múzeumnak A hónap műtárgya rendezvénysorozata részeként szervezett kamarakiállítás megnyitóján. Az eseményen részt vesz dr. Both Noémi Zsuzsanna történész, muzeológus és dr. Jánó Mihály művészettörténész.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.