Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

* A Cimborák Bábszínház Részeg halottakat nem szolgálunk ki! című kirakat-előadást ma és holnap 21.22-tól játssza. A Szabadság téren felépített nézőtér 21 személyes, ezért ajánlott előre jegyet foglalni a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél. Egy jegy ára 10 lej.

* Ma 19 órától a kamarateremben Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Kártyások (r.: Zakariás Zalán) című előadását játssza a sepsiszentgyörgyi magyar társulat.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Encanto (magy. besz., am. animációs film), 17:00 Hol van Anne Frank? (bel.–fr.–holl.–izr. animációs film), 18:30 Downton Abbey: Egy új korszak (magy. besz. ang. dráma), 19:00 Keserédes (magy.–rom. dokf.), 20:45 Doktor Strange az őrület multiverzumában (magy. besz. am. akciófilm), 20:45 Doktor Strange…

KABARÉ

Május 27-én, péntek 19 órától a Kabaré a Holnap városából című produkcióra várják a nézőket a Vigadó Művelődési Házba. Kabaréjelenetek, anekdoták, sanzonok, kuplék és híres magyar filmek legendás színészeinek örökzöld betétdalai idézik meg azt a világot, amikor még volt min nevetni, és együtt dúdolni a sarki fűszeressel a korszak legnagyobb slágereit. Fellépnek: Kolcsár Katalin, Székely Zsejke, Plesa Róbert, Rigmányi István énekművészek, Gyenge Zoltán Balázs hegedűművész, Kolcsár Péter zongoraművész. Konferanszié Varkucs Róbert.

A műsort összeállította Plesa Róbert és Sorbán Attila. Egy jegy ára 20 lej.

A HÓNAP MŰTÁRGYA

Ma 17 órától a sepsiszentgyörgyi Lábasházban mutatják be Egy korszak lenyomata. Válogatás Szigetvári Ferenc fotóhagyatékából című katalógust bemutatására és a Székely Nemzeti Múzeumnak A hónap műtárgya rendezvénysorozata részeként szervezett kamarakiállítás megnyitóján. Az eseményen részt vesz dr. Both Noémi Zsuzsanna történész, muzeológus és dr. Jánó Mihály művészettörténész.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük