Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Sonic, a sündisznó 2. (magy. besz., am. kalandfilm), 16:30 A rosszfiúk (rom. besz., am. animációs akciófilm), 18:30 Vegyél el (magy. besz., am. zenés vígjáték), 18:30 Alkalmi kémek (rom. dokf.), 20:30 Az Északi (ang.–am. kalandfilm), 20:45 Doctor Strange az őrület multiverzumában (am. fantasy).

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órakor mutatják be dr. Biró Gábor kézdivásárhelyi ideggyógyász főorvos Töredékesen is egész című könyvét a Vigadó Művelődési Ház dísztermében. A kötetet ismerteti és a szerzővel beszélget dr. Borcsa János, az Ambrózia Kiadó vezetője. Közreműködik dr. Biró Enikő és Kató Balázs.

* Május 12-én, csütörtökön, 18 órakor, a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében Török Zoltán Remete című történelmi kisregényét mutatják be. A szerző beszélgetőtársa dr. Szekeres Attila István történész.

ÜVEGHANG AKADÉMIA

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban, a Liszt Intézet Üveghang Akadémia nevű zeneelméleti, -történeti és gyakorlati képzésén a Codex Régizene-együttes a régizene rejtelmeibe kalauzolja a közönséget. Hangszereket is ki lehet próbálni. Az előadás címe: Mi az újdonság a régizenében?

OKULÁRÉ PROJEKT

Ma 18.30-tól a Szimplában, a Fiatal Drámaírók Háza és a Metro Works színházművészeti szabadiskola kezdeményezésére, magyar pályakezdő drámaírók mutatkoznak be: Holczer Dávid: Házfalak; Magyar Bogi: Kincses sziget; Utassy Jázmin: Békepipa. A belépés ingyenes.

HUMOR

Május 12-én, csütörtökön 18 és 20 órától a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium konferenciatermében mutatja be vadonatúj humorestjét a Szomszédnéni Produkciós Iroda. Jegyek a városi kulturális szervezőirodában vásárolhatók, egy belépő ára 35 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük