Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 A rosszfiúk (magy. besz., am. animációs akciófilm), 16:30 Pirula panda (rom. besz., am.–kan., animációs film), 18:15 Doctor Strange az őrület multiverzumában (magy. besz., am. fantasy), 18:30 Külön falka (magy.–szlov. dráma), 20:30 Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai (am. kalandfilm), 20:45 Doctor Strange az őrület multiverzumában.

KIÁLLÍTÁS

* Ma 17 órától Sepsiszentgyörgyön, a Tamási Áron Színház előcsarnokában Vargha Fruzsina alpolgármester megnyitja Harag György színházi rendező életmű-kiállítását. Köszöntőbeszédet mond Szebeni Zsuzsanna, a Liszt Intézet vezetője, Kovács Örs Levente, az MMA Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézetének osztályvezetője, valamint Bocsárdi László, a Tamási Áron Színház rendező-igazgatója.

* Ma 12 órától a Székelyföldi Vadászati Gyűjtemény székhelyén, a Bene-házban Zágoni Imola, biológiatanár megnyitja a Csodafészkek című kiállítás, amely a Moldova északi részében fészkelő- és ülő 70 állandó- és vándormadár tojásainak és fészkeinek élethű másolatait mutatja be.

KAMARAKONCERT

Ma 19 órától rendkívüli Mozart-hangversenyre hívja az érdeklődőket a sepsiszentgyörgyi Liszt Intézet és az Árkosi Kulturális Központ. Fellép a Kronstadt kvartett három tagja: Adrian F. Pipaș (első hegedű), Előd Gábor (brácsa), Bartha Zsófia (cselló) és meghívottjaik: Cristina Ordean (oboa), Kelemen Szilárd (kürt), Andreea Tofănel (brácsa). Egy jegy ára 20 lej.

KÖNYVBEMUTATÓ

Május 11-én, szerdán 18 órakor mutatják be dr. Biró Gábor kézdivásárhelyi ideggyógyász főorvos Töredékesen is egész című könyvét a Vigadó Művelődési Ház dísztermében. A kötetet ismerteti és a szerzővel beszélget dr. Borcsa János, az Ambrózia Kiadó vezetője. Közreműködik dr. Biró Enikő és Kató Balázs. A könyv a helyszínen megvásárolható. A szerző dedikál.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük