Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 11:00 A rosszfiúk, magyarul beszélő am. animációs akció-vígjáték, 11:15 A rosszfiúk, románul beszélő am. 3D-s, animációs akció-vígjáték, 16:15 Sonic, a sündisznó, 2. r. b. am. akció-vígjáték, 16:30 Sonic, a sündisznó 2., m. b., 18:30 Belfast, román feliratos an. dráma, 19:00 Exhibition – a húsvét a művészetben, r. f. an. dokumentumfilm, 20:15 Az influenzás Petrov, r. f. or.-ném.-fr.-svájci dráma, 20:45 Az elveszett város, r. f. am. romantikus akció-vígjáték.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 19 órától Bölönben, a Lőfi Áron Unitárius Gyülekezeti Teremben Kisgyörgy Zoltán geológus-újságíró az Erdővidék és Székföld, valamint Alsó–Háromszék című útikönyveit mutatja be. A szerző köteteit, illetve a baróti Tortoma Kiadó más kiadványait a helyszínen meg lehet vásárolni.

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház A fehér macskahercegnő című bábjátékot április 20-án, szerdán 18 órától játssza a bábszínház stúdiótermében (ajánlott életkor: 3+).

KIÁLLÍTÁS

Csütörtökön 18 órától a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében megnyitják a XXI. Nemzetközi Magyar Fotószalont. A tárlatot Magdó István, a MFVSZ alelnöke méltatja. Közreműködik a művelődési ház Neo-Gitár Alfa együttese (felkészítő: Kurta Béla ny. zenetanár).

SZÍNHÁZ

* Csütörtökön és pénteken 19 órától a Vigadó Művelődési Házban az Udvartér Teatrum Love me című előadása tekinthető meg.

* Csütörtökön és pénteken 19 órától a TÁSZ nagytermében, színpadra épített nézőtéren: Radu Afrim: Amikor telihold ragyog a turkáló felett (korhatár: 14+).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük