Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A REFLEX4 kínálatából

Holnap kezdődik a Sepsiszentgyörgyön háromévente megrendezendő REFLEX Fesztivál negyedik kiadása. A nemzetközi rendezvényen több magyarországi társulat is képviselteti magát.

Az Orlai Produkciós Iroda, a FÜGE, a MASZK és Katona József Színház együttműködéseként jegyzett Egy őrült naplója című előadás az elmúlt évad egyik legjelentősebb produkciója a magyarországi színházi palettán. Keresztes Tamás mindamellett, hogy nemzedékének egyik legtekintélyesebb színésze, autodidakta zenész és zeneszerző is. Egyéni előadását háromszor mutatja be: május 14-én 19 órától, valamint május 15-én 17 és 21 órától a Háromszék Táncstúdióban.
Az Örkény István Színház József és testvérei című előadása Thomas Mann azonos című regényét dolgozza fel. Az előadást május 12-én 16 órától, valamint május 13-án 18 órától játsszák a Háromszék Táncstúdióban.
A 2007-ben alakult Hodworks nevű mozgásszínházi társulat szakmai díjakkal többszörösen kitüntetett. Grace című előadásuk május 8-án és május 9-án 20 órától tekinthető meg a Háromszék Tánc­stúdióban.
Bővebb tájékoztatás a www.reflexfest.ro weboldalon.
A Reflex4 előadásai közül még a spanyol Juan Manuel Fernández Montoya, „Farruquito” Improvisao című előadására, a németországi Tavaszi áldozat bemutatójára, a She She Pop és édesanyáik című performance-előadásra, a lengyel Song of the Goat színház Songs of Lear című drámai eseményére, a Kolozsvári Állami Magyar Színház Rosmersholm-jára, illetve a Piatra Neamț-i Tineretului Színház Wolfgang című, Radu Afrim-rendezésre lehet jegyet váltani. A helyi színházak előadásai közül az Alice-ra (Tamási Áron Színház) és a Liftre (M Stúdió) vannak még szabad helyek. Jegye­ket a központi jegyirodában, illetve online a www.biletmaster.ro weboldalon lehet váltani.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük