Hirdetés
Hirdetés

A nyomtatott szó bűvöletében

A nyomtatott szó bűvöletében Kultúra

Közszolgálatnak is beillő vállalkozásba fogott Kovács Attila és Székely Andrea, K-Libris névre keresztelt könyvesboltjuk megnyitásával, amely Sepsiszentgyörgy szívében, a Csíki utca 5/A szám alatti Köntés kávézó emeletén, gazdag választékkal várja az olvasni szeretőket.

Hirdetés
Hirdetés

Tulajdonosai előtt kettős cél lebegett, amikor ebbe belevágtak. Az olvasás élményének megízleltetése, valamint örömének megosztása a gyerekekkel. Ugyanakkor az idősebb nemzedéknek is segítséget szeretnének nyújtani, különböző gondjaik megoldásához.

A polcokon megtalálható a gyerek- és ifjúsági irodalomtól, a társadalomtudományi, történelmi, családi és nevelési ismereteket magába foglaló köteteken át, a turisztikával, teológiával, valamint ezoterikus és spirituális, témával foglalkozókig, illetve szépirodalmi és szórakoztató alkotásokig. Ugyanakkor a velünk együtt élő román ajkúakra való tekintettel mindez az ő nyelvükön is megtalálható.

A nemes élményére és új ismeretekre vágyók remélhetőleg élni fognak a felkínálkozó lehetőséggel és rendszeres látogatói lesznek a könyv újabb szentélyének, hogy az hosszú időn át a megyeszékhely egyik büszkesége lehessen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások