Felhívás!

Ugyanott gázolt halálra két gyászoló férfit a vonat, ahol testvérük is életét vesztette

Ugyanott gázolt halálra két gyászoló férfit a vonat, ahol testvérük is életét vesztette Külföld

Észak-Karolina államban két férfit ütött el a vonat, akik épp az egy héttel korábban, vonatbalesetben elhunyt testvérükről emlékeztek meg – számol be a CNN.

A 29 éves Pablo Tiquiram Us és a 20 éves Jose Chilambalam Tiquiram Us a vasúti síneken voltak azon a helyen, ahol testvérük meghalt, amikor egy másik vonat elütötte őket – közölte Charlotte városának rendőrsége.

“A bátyjukra emlékeztek, aki egy héttel korábban vesztette életét épp azon a helyen. Sajnos a két testvért is elütötte egy vonat, miközben a síneken voltak, és nem sokkal később belehaltak a sérüléseikbe” – mondta Adam Jones, a Charlotte-i rendőrség őrmestere.

Testvérük, a 27 éves Baltazar Tiquiram Us a vasúti átjárón próbált átkelni autójával július 26-án, amikor a vonat elütötte – tette hozzá Adam Jones.

A videófelvételek tanúsága szerint a testvérpár a síneken állt, amikor a vonat elütötte őket. Gyertyákat gyújtottak és egy perces néma csenddel adóztak testvérük emléke előtt.

Az ellenőrzések alapján minden sorompó és figyelmeztető rendszer megfelelően működött. A nyomozók azt gyanítják, hogy az alkoholfogyasztás járult hozzá a balesethez.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.