Felhívás!

Trabant-biciklit készített egy magyar ezermester

Trabant-biciklit készített egy magyar ezermester Külföld

Trabant-biciklit készített a legendás keletnémet autó és egy kempingkerékpár alkatrészeiből a Gyulán élő Győri Gábor, írta a Beol alapján a 24.hu.

A négygyermekes fiatal családapa a régi Trabantot nem szedte szét, hanem vásárolt néhány kiegészítőt. A nem mindennapi járművet úgy alakította ki, hogy a keletnémet autó részei illeszkedjenek az alapot biztosító kempingkerékpár kerekeihez.

Felhasználta a Trabant sárvédőit, a lámpabúrákat, a kormányt, a kiegészítő feliratokat és az emblémákat. A kétkerekű teljesen működőképes, néha tesznek is egy-egy kört a városban a családdal. Aki látja, a csodájára jár a Trabant-biciklinek.

“Örülök, hogy kíváncsiak rá az emberek, egyáltalán nem zavar, hogy megnézik, körüljárják, hiszen mosolyognak, jobb kedvre deríti őket” – mondta Győri Gábor.

A gyulai ezermesternek nem ez az első különleges alkotása, egyebek mellett hajóbár, fából készült sup, a népszerű rajzfilmfigurák, Bogyó és Babóca házai, illetve szivárvány csúszdája is dicséri a kreativitását.

(24.hu/beol.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. június 3., 11:47
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Szerintem ez nem egy praktikus jarmu, csak a feltunesert volt epitve. Nem szivesen tekernek le vele 10 kilometert, foleg ha meg meglep egy oldalszel is.

 • User
  Dátum: 2021. június 5., 22:21
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Erdekes elmeny lehet amikor egy 40 tonnas teherszalito auto csak ugy elhajt a biciklis mellet 100km/h az orszaguton. Meg a szimpla biciklit is eleg nehez egyensulyban tartani.