Felhívás!

Több órát kell várni a magyar-román határon

Több órát kell várni a magyar-román határon Külföld

Több órára emelkedett a várakozási idő a romániai közúti határátkelőhelyeken a megnövekedett utasforgalom miatt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnapra virradóra.

A rendőrségi oldal szerint a Csanádpalota – Nagylak határátkelőnél 3, a Csengersima – Pete határátkelőnél 4 órás várakozási időre számíthat az, aki Magyarországról Romániába igyekszik. Az ellenkező irányba tartók várakozási ideje nem haladja meg a 15 percet.

Az ünnepeket közvetlenül megelőző hétvégén hosszabb várakozásra kell készülniük a személyautóval Magyarországról a szomszédos országokba tartó utasoknak – hívták fel a figyelmet, hozzátéve: indulás előtt célszerű tájékozódni a police.hu Határinfó oldaláról, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobiltelefonos alkalmazásból.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 23., 20:07
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Ez elfogadhatatlan! Lehet tudni mindig előre, hogy sokan fognak érkezni, és mégsem sikerül soha megoldani, hogy egy belső uniós határon normális idő alatt át lehessen jutni. 4 óra nagyon hosszú és fölöslegesen eltöltött idő, amikor valaki a pár napos szabadságát szeretné itt tölteni, ráadásul még be sem lép az országba és máris szívatással találkozik…