Hirdetés
Hirdetés

Tizenöt éven át rendőrnek adta ki magát egy amerikai férfi

Tizenöt éven át rendőrnek adta ki magát egy amerikai férfi Külföld

Csalás és lőfegyver birtoklása miatt vádat emeltek egy marylandi férfi ellen, miután 15 éven át rendőrnek adta kis magát – írja a DailyMail.

Hirdetés
Hirdetés

A 37 éves Antione Tuckson hamis kellékekkel, valódi fegyverrel és egy kiképzett kutyával tartotta fent évekig a látszatot.

A férfi március 6-án bukott le, amikor megpróbált letartóztatni két nőt, akik vitába bonyolódtak számlájuk miatt abban az étteremben, ahol a férfi biztonsági őrként dolgozott. A nézeteltérés miatt Tuckson értesítette a Prince George’s megyei rendőrséget, akiknek felmutatta a hamis jelvényét. A rendőröknek szemet szúrt, hogy a férfi az étteremben hagyta kiképzett kutyáját, a rendőrkutyás tisztek azonban ezt nem tehetik meg.

Kérdőre vonták, ezért a férfi egy barátja, Nijea Rich telefonon keresztül a felettesének adta ki magát. A rendőrök nem hittek neki, ezért letartóztatták Tucksont. Eközben Rich is a helyszínre sietett hamis egyenruhában, kézifegyverrel, bilincsekkel, rádióval és egy bővíthető gumibottal.

A nyomozás során kiderült, hogy mindketten hamisan adták ki magukat rendőröknek. A két férfit pénteken tartóztatták le. Antione Tuckson lakásán több fegyvert is lefoglaltak, az incidens idején pedig egy 9 milliméteres kaliberű félautomata pisztoly volt nála, ezért a csaláson túl Tucksont lőfegyver birtoklásával is megvádolták.

Ha mindkét vádpontban elítélik, Tuckson legfeljebb 13 év börtönbüntetésre számíthat, míg a magát a férfi felettesének kiadó Rich legfeljebb öt év börtönbüntetést kaphat.

A férfi nem először áll bíróság elé, ugyanis 2006-ban, 2009-ben és 2018-ban is megvádolták hasonló bűncselekmények elkövetésével.

(Hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások