Hirdetés
Hirdetés

Telerakták a kocsijukat koalákkal

Telerakták a kocsijukat koalákkal Külföld

Telerakták a kocsijukat koalákkal a hős tinik, hogy mentsék őket a bozóttűz elől.

Hirdetés
Hirdetés

Már legalább egymilliárd állat pusztult el az ausztráliai erdő- és bozóttüzekben. Szakértők szerint csak a dél-ausztráliai Kenguru-szigeten élő 50 ezer koala fele pusztulhatott el a tüzek miatt.

A bajban azért érkezik segítség is, két tinédzser annyi koalát menekített a kocsijába, amennyit csak tudott. A két unokatestvér, a 19 éves Micah és a 18 éves Caleb hat erszényest vitt magával, volt köztük anya is a kicsinyével.

Ennél jóval több koalát láttak a tűz sújtotta területen, de úgy látták, nekik van a legnagyobb szükségük a segítségre. Csak olyan állatot hagytak maguk után, amelyek valószínűleg rendben lesznek.

A két fiú a koalákat egy barátjukhoz vitte, aki engedéllyel gondoskodhat vadállatokról.

(nlc.)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 9., 18:01
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Én nem értem miért nem segíti a világ kioltani a tüzeket. Nem hiszem hogy nemzetközi összefogással nem lehetne tenni valamit.Fáj a szívem amikor látom azt a sok szerencsétlen állatot megégni vagy az embereket akik élet munkáját veszítik el pillanatokon belül.
    Felháborítónak tartom ,hogy amikor a fél ország kiégett és ég akkor a teniszversenyt nem törlik el, hanem milliókat fizetnek érte.Micsoda egy világ! A Notre Damert mindenki mozgolódott, ide jóformán senki,pedig ezt fontosabb lenne megmenteni.