Felhívás!

Pornóoldal ihlette egy magyarországi végzős osztály érettségi tablóját

Pornóoldal ihlette egy magyarországi végzős osztály érettségi tablóját Külföld

A veszprémi Vetési Albert Gimnázium 12.B osztályának tagjai egy olyan tablóval búcsúzhatták a diákéveket, amely egyértelműen hajaz a legnépszerűbb felnőtt tartalmakat kínáló oldal dizájnjára. Konkrét utalás ugyan nem szerepel a PornHubra, ám a tablóra ránézve teljesen egyértelmű a hasonlóság.

A tabló konkrétan a felnőtt oldal Pornósztárok rovatának tematikáját vette át, az érettségiző diákok fotói mellett a pornósok profilját hitelesítő kék pipák és a rangsort jelző jelvények is megjelennek. A fekete-narancssárga színkombináció használatáról nem is beszélve. Az egyedi tablót jegyző osztály tanárai pedig az előkelő „még több tartalom” rovatban kaptak helyet.

A 82nullanulla portál, amely eredetileg közölte a művet, azóta az iskola kérésére eltávolította a különleges tablót. Az iskola vezetősége azzal kereste meg az oldalt, hogy a tantestület csak a tabló elkészülte után értesült a dizájn ihlető erejéről.

A Vetési Albert Gimnázium vezetése azóta eltávolítota a tablót az iskola honlapjáról, az eredetit pedig elzárva őrzik.

(Index)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. május 5., 16:30
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A tábla az évfolyamról kell szóljon, ezek többet látogatták a pornóoldalt, mint az iskolát! Akkor viszont adjon nekünk bizonylatot a Pornhub! És az idiótának is, aki ezeknek elkészítettea tablót! Ezek fognak majd oktatni, gyógyítani, és ami még rosszabb :szaporodni…

 • User
  Dátum: 2022. május 6., 14:36
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Csírátlanított!Tyúk a tyúkkal,kakas a kakassal.Vicc!Az amerikai farmer fiatal kakast hoz a farmra.Az nagy munkához áll ,az öreg kakas odamegy hozzá.
  -Nézzd haver !Egyezzünk meg.Fussunk néhány kört ,aki megnyeri ,azé a tyúkok.
  Mivel fiatalabb vagy adjál egy fél kör előnyt,ok?
  -Ok ,indulj !Elindul az öreg,fél kör után a fiatal is utána ….majdnem utóléri amikor a farmer kinéz az ablakon ,látja mi van.
  Leakasztja a puskáját és…durr lelövi a kiskakast.-A fene egye meg ,ez már a 3. BZ
  kakas amit ebben a hónapban vettem.