Felhívás!

Óriási bírságot kapott egy horrortréler román sofőrje Magyarországon

Óriási bírságot kapott egy horrortréler román sofőrje Magyarországon Külföld

Két nap alatt kétszer is büntettek a rendőrök külföldi sofőröket szabálytalan vontatás miatt, egyikük több mint kétmillió forintnyi bírságot kapott – derült ki a police.hu-ra kedden feltett közleményekből.

A rendőrök vasárnap állítottak meg a 4-es úton egy külföldi állampolgár által vezetett autószállító trélert. Megállapították, hogy a tehergépkocsi nem volt menetíró készülékkel felszerelve, és a járműszerelvény a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladta. Kiderült az is, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa tehergépkocsi és nehéz pótkocsira.

A román-moldáv kettős állampolgárságú sofőrt előállították, és gyorsított eljárásban kétmillió forintot meghaladó összegű pénzbírságot szabtak ki rá – közölték.

Egy másik közleményben azt írták, hogy hétfőn az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy kisbusz szabálytalanul vontatott egy személygépkocsit, amelyben ketten utaztak, emiatt a sofőrt a helyszínen megbírságolták.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. október 2., 9:45
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Érdekes ,hogy ezek a vezetőknek mondott egyének Németo. és Ausztrián is átjönnek…Ott a rendőrök vakok talán?Tele vannak az utak ellenörző kamerákkal ,mit csinálnak olyankor,az eget nézik?

 • User
  Dátum: 2019. október 2., 10:54
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Nem jönnek át. A magyar határig csak 1-2 autó jön egy szállítón, majd a határ után spórlás céljából összeállítják a karavánokat.

 • User
  Dátum: 2019. október 2., 20:32
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Örülnek, hogy terjesztik a rozsdafészkeket. Németország és Ausztria? Hát azon innen veszik át a szállítmányt, osztoznak a hazáig szállítás maradék összegén, s külföldi szállító boldogan szabadnapolhat. Az élelmes sofőr három szállítmányt is megpróbál összekötni. Eddig többeknek sikerült is. Meg nem is.

  • User
   Dátum: 2019. október 2., 21:02
   ÉRTÉKELÉS: 0

   jól jön a magyar rendőrségnek is a bevétel… de gy olvastam ,hogy előre küldenek egy ‘nyulat’aztán a többi meglóg amig vele foglalkoznak…na de több ellenőrzőponttal még a légy sem.