Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mínusz 20 fokban hagytak magára egy csecsemőt Szibériában

Mínusz 20 fokban hagytak magára egy csecsemőt Szibériában Külföld

Az orosz tisztviselők szerint jól van az az újszülött, akit múlthéten péntek, -20 fokban hagytak magára Szibériában. Jelenleg egy gyermekkórházban ápolják.

Hirdetés
Hirdetés

Helyi jelentések szerint az újszülöttet múlt hét pénteken öt tinédzser találta meg egy dobozban, egy szibériai falu közelében – írja a BBC.

Beszámolók szerint az öt tinédzser séta közben talált rá a kisbabára, aki mindössze egy rongyszerű takaróval volt betakarva, és egy cumisüveg volt nála.

Az egyik fiatal azonnal a helyszínre hívta a szüleit, akik autóval a legközelebbi kórházba szállították a babát. A regionális egészségügyi minisztérium közleménye szerint a kórházba érkezéskor egy orvos megvizsgálta a csecsemőt, aki egészségesnek nyilvánította, később pedig egy gyermekkórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. Kiderült, mindössze körülbelül háromnapos lehetett, amikor megtalálták.

A kislány édesanyját jelenleg keresik, ellene a rendőrség emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.

A pár, akik a kórházba szállították a gyermeket, szeretnék örökbe fogadni, először azonban meg kell várniuk, hogy megtalálják-e a gyermek rokonait. Amennyiben nem, az új szülőknek dokumentumokat kell összegyűjteniük és speciális tanfolyamokon kell részt venniük, mielőtt örökbe fogadhatják a kislányt.

(Hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük