Felhívás!

Letartóztattak egy menyasszonyt, aki marihuánát tett a násznép ételébe

Letartóztattak egy menyasszonyt, aki marihuánát tett a násznép ételébe Külföld

Marihuánával fűszerezett esküvői menü miatt börtönbe került a menyasszony, a vendéglátó személyzettel együtt. A vendégek egy jelentős részét pedig kórházba vitték egy floridai lakodalomból. 

Börtönbe került a 42 éves menyasszony, Danya Shea Glenny Svoboda, és a vendéglátásról gondoskodó 31 éves Joycelyn Montrinice Bryant is. Mindkettőjüket azzal vádolják, hogy marihuánával adagolták túl a vendégeket, akik mulatozás közben hirtelen rosszul lettek, és szinte mindenki kórházba került.

Az egyik vendég elmondta a rendőröknek, hogy miután felesége rosszul lett, és kórházba került, írt egy SMS-t a vőlegénynek, Andrew Svoboda-nak, melyben megkérdezte, hogy volt-e az ételekben kábítószer, mire a férfi azt felelte, hogy nem tudja.

A rendőrök ezután megkérdezték Andrew-t, hogy látták-e a vendégek, hogyan készültek az ételek, mire a férfi egy darabig üres szemmel bámult az őt kihallgató Donald Schwaezman-re, majd nemmel válaszolt.

A helyszínen lévő rendőrök evőeszközöket, poharakat, egy tálat, egy tányért és egy adag lasagnét foglaltak le, hogy azokból mintát vehessenek.

Az aggódó vendégek érdeklődni próbáltak az Igazságügyi Minisztériumnál dolgozó vőfélynél, hogy mi történik, de az semmit nem válaszolt.

Egy nő elmondta a rendőröknek, hogy hirtelen gyengének érezte magát, és szörnyű hallucinációi voltak, többek között azt képzelte, hogy meghalt a veje, a családja pedig nem szólt neki róla. mire a kórházba értek vele, a nő hangoskodott, zavartan, gátlástalanul viselkedett, ezért nyugtatókat kapott.

Egy másik vendég szüntelenül hányt, egy másik pedig annyira bódult volt, hogy nem tudta kezelni a telefonját, hogy taxit hívjon. a drogteszt minden vendégnél pozitív lett, és kannabiszt találtak a szervezetükben – írta meg a DailyStar.

(Origo)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.