Felhívás!

Koronavírusban halt meg egy idős házaspár, pedig hetek óta nem hagyták el a lakást

Koronavírusban halt meg egy idős házaspár, pedig hetek óta nem hagyták el a lakást Külföld

Nemrégiben ünnepelte Bryn és Pat Howells a 60. házassági évfordulójukat, hétfőn pedig pár óra különbséggel haltak meg a koronavírus miatt – írta a Wales Online.

Noha már hetek óta nem hagyták el az otthonukat a fertőzés veszélye miatt, a 80 éves Pat április 4-én elkezdte rosszul érezni magát. A 86 éves Bryn is rosszul lett, ami miatt a múlt csütörtökön kórházba szállították és letesztelték őket koronavírusra. Mindkettejük mintája pozitív lett.

Pat húsvéthétfőn, hajnali kettőkor hunyt el, míg Bryn is még ugyanazon a napon, este hétkor.

“Próbálunk abból a tényből nyugalomra találni, hogy együtt haltak meg, 60 évnyi boldog házasság után” – írta ki a Facebook-oldalára unokájuk, Elliot Howels, aki arról is írt, hogy főleg a nagymamája még nagyon jó állapotban volt, még azt gondolták, évtizedei lehetnek hátra. Nemrégiben még a kertet takarította és a folyosót festette ki. Mikor elkezdte betegnek érezni magát, akkor is azt gondolta, hogy biztos csak azért van, mert túlerőltette magát.

Pat 16, Bryn 22 éves volt, mikor először találkoztak. 1957-ben jegyezték el egymást, két évre rá, 1959. november 14-én keltek egybe. Négy fiuk született, valamint volt két tiszteletbeli lányuk is, összesen 11 unokájuk és 12 dédunokájuk született.

“Az ajtajuk mindig nyitva állt előttünk, és a házuk mindig tele volt szeretettel. Nagyon büszkék voltak a családjukra, nagyon örültünk, hogy néhány hónappal ezelőtt megünnepelhettük a gyémántlakodalmukat” – írta még búcsújában Elliot Howels.

(24.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások